Vakantiehuis in Fuhlendorf

In Mecklenburg-Voor-Pommeren, dicht bij de prachtige Oostzee-stranden, vind je de kleine parel Fuhlendorf. In de directe omgeving van de "Vorpommerschen-Boddenlandschaft" ligt de idyllische gemeente Fuhlendorf en strekt zich uit langs de Boddenkust. De stad ligt op het schiereiland Fischland-Darss-Zingst, een idyllisch natuurgebied met veel charme. Met een privé vakantiehuis in Fuhlendorf als uitvalsbasis verblijf je in de lagunes, in een weelderige omgeving met bomen en planten. Het gebied is perfect voor een ontspannen vakantie in Mecklenburg-Vorpommern met het gezin of als uitvalsbasis voor excursies.

Fuhlendorf

Populaire vakantiehuizen - Fuhlendorf

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Fuhlendorf

Loading...

Wat te doen?

Op het goed ontwikkelde fietspadennet kunt u tijdens uw vakantie in Fuhlendorf naar de kleine haven van het dorp rijden of een bezoek brengen aan de St. Ewald-kerk uit de 15e eeuw. Als u een natuurliefhebber bent, mag een bezoek aan het Bird Park Marlow niet worden gemist. Vanuit je vakantiehuis in Fuhlendorf moet je naar Schlemmin Castle gaanwandelen. Rondom het neo-gotische kasteel vind je een buitengewoon park, dat uitnodigt om een ​​wandeling te maken.Vanuit een vakantieappartement in Fuhlendorf kun je altijd een kijkje nemen in de prachtige natuur.

Steden in de omgeving

De prachtige gemeenschap Fuhlendorf ligt aan de Koppelstrom, een baai in Mecklenburg-Vorpommern. Hier kun je nog steeds genieten van zeilen en surfen of deelnemen aan een duiktrip. In Bresewitz en Saal in Vorpommern kun je in alle rust genieten van de stranden aan de Oostzee. Bezoeken vanuit je vakantiehuis in Fuhlendorf vanuit de dorpen Pruchten en Barth.

Vakantiehuis in Fuhlendorf huren

Geniet van ontspannende dagen in het charmante Fuhlendorf en breng een onvergetelijke droomvakantie door - in een luxe vakantiehuis in Fuhlendorf of een exclusief appartement uit ons aanbod.