Vakantiehuis in Börgerende-Rethwisch

Geniet met een vakantiehuis in Börgerende-Rethwisch van een fantastische vakantie aan de Oostzee, nabij prachtige stranden. De omgeving biedt ideale omstandigheden voor prachtige excursies te voet of per fiets. Met een vakantie in een villa in Mecklenburg-Vorpommern krijgen gasten de kans om te wandelen langs de idyllische, ongerepte stranden langs de Baltische Zee waar je je gedachten de vrije loop kunt laten gaan.

Börgerende-Rethwisch

Populaire vakantiehuizen - Börgerende-Rethwisch

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Börgerende-Rethwisch

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Börgerende-Rethwisch

Loading...

Wat te doen?

De gemeenschap Börgerende-Rethwisch met zijn ongeveer 15 vierkante kilometer ligt tussen de badplaatsen Warnemünde en Kühlungsborn. De plaats is een paradijs voor alle vakantiegangers die van de natuur houden.

Door de gunstige ligging van Börgerende bereik je in korte tijd het bekende natuurreservaat Conventer Niederung vanuit je appartement of vakantiehuis. Ontdek zeldzame vogelsoorten of ontspan in het centrum van het natuurreservaat bij Conventer See.  Een vakantiehuis in Börgerende-Rethwisch is een goed startpunt voor ontdekkingstochten in het natuurreservaat "Kloostermeer", dat een belangrijk broed- en rustgebied is voor watervogels. Ook de moeite waard is een wandeling naar de bakstenen kerk, die werd gebouwd in de 1e helft van de 14e eeuw, waardoor het het oudste nog bestaande gebouw in de stad is.

Strandliefhebbers beleven hun vakantie aan het Oostzeestrand aan de Oostzeekust van Mecklenburg , op loopafstand van veel vakantiehuizen. Börgerende-Rethwisch maakt indruk met zijn natuurlijke, langzaam aflopende zandstrand, dat bijna eindeloos lijkt. Dit is in het westen alleen beperkt door de Jemnitz-sluis. Het strand is verdeeld in verschillende secties en biedt voldoende ruimte voor gezinnen met kinderen, paardrijden liefhebbers of een vakantie met hun hond.

Andere interessante excursies zijn bijvoorbeeld de plaatsen Nienhagen of Bad Doberan .

Vakantiehuis in Börgerende-Rethwisch

Vakantiehuis in Börgerende-Rethwisch huren

Börgerende biedt een verscheidenheid aan appartementen en vakantiehuizen. Afhankelijk van je individuele wens, huur je een luxe appartement of een vakantiehuis in Börgerende in de typische bouwstijl van dit charmante gebied. Of kies voor de bungalow direct aan het strand.