Vakantiehuis in Didam

Vakantiehuis in Didam

Vakantiehuis in Didam

Didam is een typisch dorp in Nederland (we raden je ook het aanbod 'vakantiehuis Nederland' aan). Didam ligt in het centrale deel van Gelderland. Het dorp heeft een paar duizend inwoners en er ligt nu ook een vakantiepark, waardoor het dorp nieuw leven kreeg. Nu is het een voorbeeld van een gerestaureerd Nederlands dorp, en heeft vele goede winkelmogelijkheden.

Ontdek de natuur in Didam

Lange wandelingen maak je in Nationaal park Veluwezoom of in het natuurgebied Montferland. Met kinderen is een dagje Burgers Zoo in Arnhem of de Apenheul in Apeldoorn een gezellige uitstap. Ontspannen kan heel goed in één van de saunacomplexen in Gelderland, maar natuurlijk ook in en rondom het vakantiehuis. Tijdens warme dagen geniet je van de zon in je eigen tuin en de dag wordt afgesloten met een uitgebreide barbecue. In de winter is het lekker warm bij de open haard. Met een glaasje wijn of warme chocolademelk neem je de dag nog eens door met je reisgezelschap.

De onberoerde natuur rondom je vakantihuis in Didam is een reden om dit gebied te bezoeken. Hier vind je ook mooie parken bij de vele mooie oude gebouwen, waar de streek bekend voor staat. In het dorp zelf vind je een mooi oud stationsgebouw van eind 19de eeuw. 

Onder de vele aanbiedingen die je in de vakantiehuizen in Didam vindt, is een meer om te baden. Hier kunnen kinderen en volwassenen zich onbezorgd vermaken. Het water is ondiep en er zijn speciaal opgeleide strandwachten om hulp te bieden bij gevaarlijke situaties.

Neem je huisdier mee naar Didam

Neem je graag je huisdier mee op vakantie, let dan op de vakantiehuizen met het symbool ‘Huisdieren welkom’. Zonder extra kosten verblijft je viervoeter ook in het vakantiehuis of appartement in Gelderland. Bekijk nu ons volledige aanbod op onze website en boek de perfecte accommodatie voor jou en je gezin. Laat de vakantievoorpret alvast beginnen.

Jouw vakantiehuis in Didam

In de omgeving van je vakantiehuis of appartement in Didam is van alles te ondernemen. Er is voor ieder wat wils. Actief, ontspannend, cultuur en geschiedenis, zo veelzijdig is Gelderland. Een vakantie met het gezin zal hier zeker geslaagd zijn. Geniet van je vakantie in Gelderland met de fraaie vakantiehuizen van NOVASOL en bezoek de vele attracties in de streek. Al onze woningen zijn nagekeken om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze kwaliteitseisen.