Vakantiehuis in Ede

vakantiehuis Ede

Vakantiehuis in Ede

De eerste vermelding van Ede was in 1216. Een klein maar mooi stukje Nederland, aan de Veluwe, waar u helemaal tot rust kan komen. Bovendien is Ede gelegen op zo'n 20 minuten van Arnhem waar u uiteraard alle moderne gemakken kunt vinden, mocht u bijvoorbeeld willen shoppen, architectuur willen bekijken of boodschappen doen. Winkelen in Arnhem is hartstikke leuk en u vindt hier alle shops die u gewend bent van een winkelstraat. Dus als u erop uit wil en even ergens anders wil winkelen dan is dit een uitstekende keuze met een vakantiehuis in Ede. Maar waar u waarschijnlijk voor komt is de rust, de gezelligheid, de geschiedenis. Zo kunt u bijvoorbeeld een huifkartocht over de Veluwe boeken. Vanaf het moment dat u in de huifkar stapt zult u de rust en de omgeving in al haar glorie kunnen bewonderen. De kar trekt door de unieke natuurgebieden waar bijvoorbeeld Spaanse koeien en wilde paarden grazen. Dit en nog veel meer is allemaal mogelijk wanneer u een vakantiehuis op de Veluwe boekt.

Populaire vakantiehuizen - Ede

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Ede

Loading...

Een kunsttuin

Kunst. Een enorm groot deel van onze geschiedenis is gevuld met grootse kunstenaars als Van Gogh, Vermeer en Mondriaan. Daarmee sluiten we ook mooi aan op het Kröller-Müller museum: een collectie van circa 20.000 werken, met de beste werken van Van Gogh en Mondriaan. Zeker het bezoeken waard als u uzelf een kunstliefhebber waant. En uiteraard is daar ook de grootste beeldentuin van Europa: 160 sculpturen verdeeld over 25 hectare grond waar je door de creaties van onder andere Auguste Rodin, Jean Dubuffet en Henry Moore kan lopen. De omgeving van het Kröller-Müller is ook meer dan de moeite waard wanneer u een vakantiehuis in Gelderland boekt. Vanwege haar ligging in het bos kunt u er ook prima omheen wandelen als u daar zin in heeft. Het levert mooie plaatjes op nadat u alles in het museum zelf gezien hebt.

De Veluwe vanuit uw vakantiehuis in Ede

De Veluwe is één van de meest bekende wandelplekken in Nederland en dat heeft een goede reden: Door de vele heiden en bossen is het heerlijk om doorheen te wandelen of te fietsen en even helemaal in de natuur op te gaan. Wanneer u een vakantiehuis in Ede boekt is het dan ook zeker aan te raden een van de vele wandelroutes in ieder geval eenmaal te wandelen. De VVV Ede biedt u voor een klein bedrag een wandelkaart aan waar u kleinere tot vrij lange wandelingen op kunt vinden. Dat is dus niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor echte wandelaars die zo veel mogelijk willen zien! In en rond Ede is dus meer dan genoeg te zien en beleven. Een vakantiehuis in Nederland kenmerkt zich dan ook met het feit dat er altijd meer dan genoeg te doen is! Bovendien kunt u altijd lekkere maaltijden vinden in de buurt, vanwege de grote diversiteit en keuze die er geboden wordt. Ede mag dan misschien niet meteen als eerste plek in u opkomen, maar wel heel erg de moeite waard!