Vakantiehuis in Elburg

Elburg is een ongelooflijk mooi gebied, dat iedereen die een reis naar Nederland plant moet beleven. Als het gaat om het huren van een vakantiehuis in Gelderland , is Elburg een prachtige stad die een vakantie zeker waard is. NOVASOL heeft een brede selectie van mooie appartementen en vakantiehuizen in Elburg, die direct hier op onze website te boeken zijn. Jouw vakantie begint met een vakantiehuis in Elburg. Bezoek de zee, maak een culinaire wandeling of ga cultuur snuiven in Elburg.

Geschiedenis van Elburg

De historische stad Elburg stond op het punt te vergaan als gevolg van herhaalde overstromingen, toen Baron Willem I deze in 1932 redde. Het ligt namelijk aan het Veluwemeer en het Drontermeer. Ga op vakantie in een ongelooflijk charmante stad met een goed bewaard gebleven historisch centrum.

Waar ligt Elburg precies?

Elburg ligt direct aan zee en generaties lang hebben de inwoners van deze oude Hansa-stad geleefd op handel en visserij. Dit wordt bijvoorbeeld weerspiegeld op de prachtige trottoirs van de stad, waar uitgehouwen rotsen van verschillende kleuren getuigen van de bezigheden van de bewoners. De historici worden hier op rijke kansen uitgenodigd om hun passie te leven. En degenen die zonnebaden, hoeven niet ver van het huisje te gaan om de prachtige zandstranden te ontmoeten met zwemwater dat geschikt is voor het hele gezin.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Elburg

Er is genoeg te doen in de stad Elburg vanuit je vakantiewoning. 

  • Vischpoort

  • Verschillende musea: Sjoel Elburg, Elburg, Nationaal Orgelmuseum,..

  • St. Nicolaaskerk

  • Maak een helikoptervlucht over de stad

  • Doe een culinaire stadswandeling

Jouw vakantiehuis in Elburg?

NOVASOL kan alle vakantielustige reizigers mooie en goed uitgeruste vakantiehuizen in Gelderland aanbieden in het schilderachtige stadje Elburg. NOVASOL biedt vakantiehuizen in Nederland aan van topkwaliteit voor iedereen die zijn dagelijks leven wil inwisselen tegen de zon, het bad en de rustige idylle samen met vrienden of familie. Al onze vakantiewoningen voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

vakantiehuis Elburg