Vakantiehuis in Groesbeek

Groesbeek is een schitterend dorp in Gelderland. Groesbeek is het wijndorp van Nederland (we raden je ook de aanbieding 'vakantiehuis Nederland') aan met zo'n 25 hectare aan wijngaarden. Het dorp ligt op een prachtige locatie, omgeven door bossen, natuur en heuvels en er zijn diverse culturele activiteiten, zoals musea. Niet voor niets wordt het dorp 'diamant tussen de heuvels genoemd'. Met een vakantiehuis in Groesbeek heb je de mogelijkheid om langer van dit prachtige dorp te genieten.

Vakantiehuis Groesbeek

Wat te doen in Groesbeek?

Natuurlijk moet je Groesbeek als wijnstreek ervaren. Voer een goed glas wijn hoef je namelijk niet naar Frankrijk. Er zijn veel wijnproeverijen in de buurt en in het laatste week van september is het Nederlandse Wijnfeest. Bezoek ook Nijmegen op 11 kilometer van je vakantiehuis. Of bezoek eens de Duitse plaats Wyler op een paar kilometer van je verblijf.  Het is beslist de moeite waard om de omgeving eens te gaan verkennen. Probeer ook een van de pittoreske fiets- en wandelroutes, zoals de Wijnroute. Je fietst van het ene glooiende landschap naar de andere en wandelt langs wijnranken.

Vakantiehuis in Groesbeek huren

Voor een vakantie met het hele gezin of romantisch met z'n twee is een vakantiehuis in Groesbeek ideaal. Je ervaart de rust en ruimte in een landschap van uitgestrekte bossen en wijngaarden. De vakantiehuizen in Gelderland in het prachtige Groesbeek zijn modern ingericht of juist authentiek. Door de riante tuin met veel privacy ben je zeker van een ontspannende tijd en een unieke sfeer.