Vakantiehuis in Nunspeet

Nunspeet ligt op een van de mooiste plekken van Nederland, namelijk aan het Veluwemeer. Vanaf je vakantiehuis in Nunspeet kun je op elk moment van de dag genieten van het water, de velden en bossen. Het is ook de perfecte locatie als je graag een stukje met je eigen boot wilt varen, want er is een jachthaven met een pier op loopafstand van je luxe vakantiehuis.

vakantiehuis Nunspeet

Populaire vakantiehuizen - Nunspeet

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Nunspeet

Loading...

Wat te doen in Nunspeet?

In de bosrijke en waterrijke omgeving kun je prachtige wandelingen, fietstochten en boottochten maken. Het is niet moeilijk om iets te doen in de omgeving van Nunspeet; van wandelen of fietsen tot klimmen in de touwtuin. Je beleeft in Nunspeet ook een heerlijke strandvakantie in Nederland. Er zijn namelijk veel verschillende zandstranden te vinden rondom het Veluwemeer. In de omgeving huur je een kano, motorboot of kun je suppen.

Voor de dichtstbijzijnde stad met winkels moet je in Harderwijk zijn. Natuurlijk mag een bezoek aan Giethoorn en een tocht over het water niet ontbreken. Bezoek ook Elburg en Kampen als je kleine steden met een grote geschiedenis interessant vindt. Ben je meer een liefhebbers van wat grotere steden dan is ene dagje Utrecht of Zwolle een leuke dagbesteding. In de omgeving van je 'vakantiehuis Nederland' zijn er natuurlijk ook voldoende restaurants en winkels te vinden.

Vakantiehuis in Nunspeet

Vakantiehuis in Nunspeet huren

Geniet van de Veluwe met een vakantiehuis in Nunspeet. De vakantiehuizen hebben een ruimte tuin of een terras zodat je optimaal buiten kunt genieten. Een vakantie aan het water in Nederland is het hele jaar door leuk. In de zomer geniet je van zowel het water als het strand, maar herfst en winter zijn ook geweldig voor prachtige wandelingen in de omgeving van het Veluwemeer. Zo is een vakantie in Nunspeet altijd een succes, vooral met de vrijheid en privacy die je ervaart in een vakantiehuis. Zo is een vakantiewoning in Gelderland de perfecte accommodatie om Nunspeet te ervaren.