search

Vakantiehuis in Honfleur

Honfleur is een geweldige badplaats aan de kust van Normandië. In dit eeuwenlang geliefd stadje geniet je met een vakantiehuis in Honfleur van een ongelooflijke natuurlijke diversiteit. Dit kleine havenstadje charmeert elke bezoeker met zijn pittoreske straatjes, gevels van oude woningen, boetiekjes en diverse musea.

 

De stad van kunstschilders

Honfleur staat niet alleen bekend als vissers- of plezierhaven. Dit stadje kreeg veel aanzien van verschillende kunstenaars die hier hun inspiratie zochten, zoals Courbet, Monet en Boudin. De architectuur en de wisselende huiskleuren spraken hen aan. Tegenwoordig vind je er talrijke ateliers en kunstgalerijen en bewonder je bij een wandeling vanaf je vakantiehuis in Honfleur de vele kunstwerken in de stad.

 

Te zien rondom je vakantiehuis in Honfleur

Bewonder de beroemde brug bij een overnachting in een vakantiewoning in Normandië die Honfleur verbindt met Le Havre bij de monding van de Seine. Het biedt een verrassend zicht op de baai. De havens van Honfleur zijn perfect voor wandelingen langs de kust. Aan het strand geniet je van de zon of beoefen je diverse wateractiviteiten, zoals kitesurfen of peddelen.

  • De site van de Vieux-Bassin
  • La Lieutenance en de Porte de Caen
  • De houten Kerk van Sainte Catherine
  • Diverse musea