search

Vakantiehuis in Rogoznica

In Zuid-Dalmatië ligt de stad Rogoznica dat lokt met heerlijke stranden en een aantrekkelijk centrum. Huur vakantiehuizen van NOVASOL en geniet van een verblijf in Rogoznica in Kroatië.

Rogoznica in Zuid-Dalmatië ligt op een schiereiland dat pas laat, namelijk in de 18e eeuw, met het vasteland verbonden werd. De stad heeft een erg gezellige sfeer en naast heerlijke stranden en vele activiteiten, heeft het ook verscheidene bezienswaardigheden. Zo heeft men een kerk uit de 16e eeuw weten te bewaren en bevinden zich in het landschap rondom de stad diverse ruïnes van de Grieken en Romeinen.

Vakantie in Rogoznica

Rogoznica heeft een eigen jachthaven met 400 luxueuze ligplaatsen. Heeft u een eigen boot dan kunt u wellicht hier een plekje bemachtigen. Bij veel van onze vakantiehuizen is het mogelijk om een aanlegsteiger te huren en soms is deze zelfs inclusief. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Maar een dag niks doen en ontspannen in ook goed mogelijk tijdens uw vakantie in Rogoznica. Uw vakantiehuis bevindt zich aan of vlakbij het water. Een stranddag is zo ingepland. Geniet van het heldere warme water. De kinderen doen wedstrijdje toren bouwen met de kiezels op het strand terwijl u van de zon geniet. Ieder dag is weer anders tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Kroatië. Wacht niet langer en boek nu het perfecte vakantiehuis in Rogoznica. Laat de voorpret maar beginnen.

Met een van de exclusieve vakantiewoningen zijn u en uw gezin verzekerd van een zorgeloos verblijf in Rogoznica. Dit deel van Kroatië is bekend om haar gastvrijheid en haar prachtige natuurschoon. Wanneer u bij ons vakantiehuizen in Zuid-Dalmatië huurt, is het enige wat u verder moet doen: achterover leunen. Wij zorgen voor de rest.

In Rogoznica is de visserij bijzonder levendig, en iedere dag worden er ladingen verse vis aan wal gebracht. Daarom dient het aanbeveling één van de heerlijke visrestaurants binnen te stappen. Laat u eens aangenaam verrassen door de lokale specialiteit Brudet.

Vakantievilla´s, vakantiehuizen en appartementen. NOVASOL Vakantiehuizen biedt dit alles aan in Rogoznica. U kunt uw verblijf zo luxe maken als u zelf wilt. Alle vakantiehuizen zijn van goede kwaliteit. Ze variëren van één ster tot en met vijf sterren. Wenst u graag een privé zwembad, fitness en whirlpool? Kies dan voor een vijf sterren accommodatie.

NOVASOL heeft zomerhuizen van hoge kwaliteit voor allen, die even uit het jachtige leven willen stappen. Alle woningen worden continue gecontroleerd om de kwaliteit blijvend te kunnen garanderen.