search

Vakantiehuis Porec - voor een onvergetelijke vakantie

Poreč in het westen van Istrië staat al jarenlang bekend als een van de beste vakantiebestemmingen in Kroatië. Verblijf in een accommodatie uit de collectie "vakantiehuis Porec" en geniet van dit gezellige stadje vol bezienswaardigheden en vertier. De Euphrasius-basiliek is zeker een bezoek waard. Deze basiliek staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ontdek hier de vele goed behouden mozaïeken en kunstwerken. Klim in de klokkentoren en kijk zo over Poreč heen. Na het bezoek aan de basiliek loop je door de smalle winkelstraatjes en geniet je van een koel drankje op één van de gezellige terrassen.

Vakantiehuis Porec

 

Wat doe je in Poreč?

Een van de populaire activiteiten is het huren van een zeil- of motorboot en daarmee op ontdekkingstocht te gaan langs de vele onbewoonde eilanden voor de kust van Porec. Daarnaast heeft de stad tennisbanen, voetbalvelden, minigolf, mogelijkheden tot paardrijden en veel, veel meer.

Bekijk de Eufrasiusbasiliek. Dit is het belangrijkste en cultureel meest historische monument van Poreč. Deze dateert uit de 6e eeuw en is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezoek Marafor ook even. Dit zijn de ruïnes van Piazza Marafor (Forumplein), met de Tempel van Neptunus en Mars en is gebouwd in de eerste eeuw. Als laatste zijn de toren van Porec vrij bekend. Ze zijn gebouwd in de vijftiende eeuw en staan ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Kortom, hje verveelt je geen moment met een vakantiehuis in Poreč! Een vakantie  in onze accommodatie "vakantiehuis Istrie" is gewoon geweldig dankzij het goede klimaat en de sfeer.

Top 3 bezienswaardigheden in Porec

  • Eufrasiusbasiliek
  • Marafor
  • Torens van Poreč
Vakantiehuis Porec

 

Ideaal voor strand- en natuurliefhebbers

De stranden van Poreč zijn een van de belangrijkste troeven van de stad. Er zijn voldoende stranden in Poreč: Valeta AC Lanterna, Crnika, Borik. Er zoveel stranden in de buurt van je vakantiewoning in Istrië om je voeten in het turquoise water van de Adriatische Zee onder te dompelen. Het kristalheldere water van de prachtige lagunes zal je betoveren.

Poreč is zeker een populaire vakantiebestemming geworden voor Kroatische toeristen vanwege de prachtige natuur die in heel Istrië te bewonderen is. Mooie fietspaden met spannende bestemmingen liggen in de buurt van onze accommodaite uit de aanbieding "vakantiehuis Porec". Bereid je vervolgens voor op een geweldige vakantie in Kroatië met je gezin op deze toeristische bestemming, die zijn bezoekers veel te bieden heeft!

 

Vakantiehuis Porec - kies vandaag

Poreč is de plaats waar je naartoe gaat als je op vakantie gaat met verschillende personen en ze allemaal iets anders willen doen. Herkenbaar? De mooie omgeving heeft een interessante en gezellige stad met diverse bezienswaardigheden, een mooie natuur met mogelijkheden voor wandeltochten en andere activiteiten, heerlijke kindvriendelijke stranden en tot slot een bruisend nachtleven die tieners elders niet zullen aantreffen. Geniet van een vakantiehuis in Poreč. Ben je klaar om je koffers te pakken om aan boord te gaan van dit fantastische nieuwe avontuur in Kroatië? 

Vakantiehuis Porec