search

Een vakantiehuis in Calvados huren

Wissel de bezienswaardigheden tijdens jouw vakantie in Calvados af met originele activiteiten. Zo kan je een tocht maken door het pittoreske Pays d'Auge of langs de stranden van de D-Day landingen. Zo krijgt jouw familievakantie een heel bijzondere invulling.

Het vakantiehuis of appartement van NOVASOL is de ideale uitvalsbasis om de natuur in Calvados te verkennen. Dit kan tijdens een wandeltocht, maar ook tijdens een paardrij-, fiets-, of kajaktocht. Een gids vergezelt je om zijn/haar ervaringen van Calvados met je te delen.

Een visvakantie naar Frankrijk met jouw vrienden is goed mogelijk in Calvados. Boek een vakantiehuis of appartement in Calvados en vang de beste vis op zee. Ontdek de verschillende vissoorten in het uitzonderlijke netwerk van waterwegen. Na een dag vissen kom je terug in jouw vakantiehuis en plof je neer op jouw eigen terras. Bereid je zelf gevangen vis in de goed uitgeruste keuken. Dat is de vrijheid tijdens een vakantie in een vakantiehuis. 

Ook vakantie vieren in Frankrijk met jouw huisdier is mogelijk bij de meeste vakantiehuizen. Jouw viervoeter mag kosteloos mee en zal de tijd van zijn leven beleven.

Vakantie in Calvados

Vakantiehuizen van NOVASOL zijn het beste startpunt voor een heerlijke vakantie in Calvados in Frankrijk. In ons aanbod in Calvados vind je een passend huis voor elk doeleinde. De regio Calvados is vooral bekend vanwege de gelijknamige appelbrandewijn. Maar het gebied trekt ook veel toeristen vanwege de mooie stranden en de vele mogelijkheden die er zijn voor watersportliefhebbers.

Calvados is de ideale reisbestemming voor wie een strandvakantie wil combineren met uitstapjes naar culturele attracties. Met de vakantiehuizen van NOVASOL heb je de perfecte basis voor een geslaagde vakantie in Normandië. In ons aanbod van vakantiewoningen vind je onder andere de typisch Franse, sfeervolle, stenen huizen. Vele van hen hebben uitzicht op zee terwijl andere een eigen zwembad hebben - een absolute hit bij jouw kinderen.

Naast de vele mooie strandplaatsen in Calvados, vind je ook meer landinwaarts interessante steden, zoals de middeleeuwse steden Bayeux en Caen, met hun vele burchten en kloosters.

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Calvados

Bij NOVASOL kan je snel en gemakkelijk het perfecte zomerhuis vinden dat past bij jouw wensen ten aanzien van grootte, ligging en comfort. Voer jouw zoekcriteria in en krijg direct een overzicht van de beschikbare woningen die aan jouw wensen voldoen. Je kan 24 uur per dag online in ons aanbod zoeken en direct reserveren.