search

Een vakantiehuis in Manche huren

Laat je betoveren door het mooie landschap in Manche in Frankrijk. Boek een van de vakantiehuizen van NOVASOL en schep daarmee de basis voor een geslaagde vakantie in Manche. Manche ligt in de noordwestelijke hoek van Normandië. De regio omvat het schiereiland Cotentin en het eilandengroepje Chausey. De regio werd gevormd tijdens de Franse Revolutie. Er is een mooie natuur en een lekker klimaat. De afwisselende landschappen variëren van heide tot rotsen en van groene weilanden tot ruige kusten.

Laat jouw vakantie in Frankrijk beginnen bij NOVASOL. Boek een van de comfortabele vakantiehuizen in Manche en ga op ontdekking in deze interessante regio. Ons aanbod van vakantiewoningen en -appartementen is groot en je kan ze in elk gewenst seizoen huren.

Vakantie in Manche

NOVASOL biedt vakantiehuizen en appartement voor iedereen. Je kan jouw verblijf zo luxe kiezen als je zelf wil. Ontdek de lange kustlijn van Manche vanuit jouw vakantiehuis en zie hoe de enorme verschillen tussen eb en vloed elkaar opvolgen. Manche is een schiereiland en dus is strandpret gegarandeerd. Diverse badplaatsen volgen elkaar op. Verken deze badplaatsen vanuit jouw vakantiehuisje. Aan de westkant van Manche hebben de stranden ideale windcondities voor (strand)zeilen en andere watersporten.

Het binnenland van Manche is authentiek met boerderijen, landhuizen, abdijen en kerken. Sommige gedeeltes zijn vlak, andere heuvelachtig. Een dag in de natuur is ook goed mogelijk. Hiervoor kan je naar Regionaal Natuurpark Marais du Cotentin et du Bessin. Maak een wandeltocht door dit gebied. Borden wijzen je de weg en vertellen van alles over observatiepunten, panorama´s en andere bezienswaardigheden.

Of je nu een vakantiehuis zoekt in Manche voor de hele familie of voor twee personen, NOVASOL heeft het perfecte vakantiehuis of appartement voor je. Het zandstrand is bij de vakantiehuizen in Manche vaak nabij.

Ook een weekendje weg of juist een lange termijn naar Frankrijk is mogelijk. Let hiervoor op het logo ´Minivakantie´ en ´Lange-termijnkorting´. Deze vakantiehuizen in Normandië bieden ook nog eens leuke voordelen.

In Manche tref je een overdaad aan bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld Mont-Saint-Michel - een bijzonder getijde-eiland, bestaande uit graniet. Op de top van dit eiland is een complete burcht gebouwd, met vele kleine straatjes en winkeltjes en een geweldig uitzicht over de wijde omgeving.

Vind jouw vakantiehuis in Manche

Bij NOVASOL kan je in heel Europa zomerhuizen van hoge kwaliteit huren. We hebben namelijk uitsluitend huizen met drie, vier of vijf sterren. We verhuren in elk seizoen, dus je kan in onze vakantiehuizen van elk jaargetijde in het buitenland genieten.