search

Vakantiehuis huren in Split

Split in Midden-Dalmatië is een fascinerende stad waar het oude en het moderne leven samenkomen. Ervaar Split in Kroatië met een van de gezellige huizen van NOVASOL. In Split is er zoveel te beleven dat er een hele vakantie mee gevuld kan worden. Tegelijk kan er vanuit deze gezellige oude stad dagtochten naar andere talrijke mooie gebieden in de omgeving ondernomen worden.

Geniet van een verblijf in Split met een van de exclusief ingerichte vakantiehuizen van NOVASOL. We hebben vakantiewoningen in Midden-Dalmatië op de mooiste locaties. Maar haast u zich, want voor u het weet zijn al deze woningen reeds geboekt.

Vakantie in Split

Met een vakantiehuis of appartement in Split zit u op de juiste plek om al het moois van Split te ontdekken.

Een gids wandelt met u door het oude centrum en ontdekt de verhalen achter de historische gebouwen. Bij het stadspark Marjan is het mogelijk om fietsen te huren en een tocht te maken door het park. Op het hoogste punt heeft u een mooi uitzicht over de stad, de kust en de eilanden. Na een dag van bezienswaardigheden is het fijn om weer terug te zijn in uw vakantiehuis in Split. Even ontspannen in de tuin of op het balkon. Het diner kunt u bereiden in uw goed uitgeruste keuken, maar u kunt er ook voor kiezen om in het centrum van Split een hapje te gaan eten. Er zijn meer dan genoeg gezellige restaurantjes.

De meest indrukwekkende bezienswaardigheid in Split is het paleis van de Romeinse keizer Diocletians, dat stamt uit de derde eeuw. Het paleis staat samen met de historische binnenstad op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Naast de historie biedt de stad ook allerlei moderne faciliteiten zoals winkels, goede restaurants en een bruisend nachtleven. En alles tegen zulke aantrekkelijke prijzen dat de stad meer dan het bezoeken waard is.

NOVASOL Vakantiehuizen heeft zomerhuizen van hoge kwaliteit voor allen, die even uit het jachtige leven willen stappen. Alle woningen worden continue gecontroleerd om de kwaliteit blijvend te kunnen garanderen.

In de zomer vinden er verschillende festivals en evenementen plaats in Split. Tijdens de Nachten van Diocletianus zijn de inwoners verkleed als Romeinen en wordt er gegeten en gedronken in de kerkers van het paleis. Wilt u dit evenement eens meemaken? Bekijk ons aanbod vakantiehuizen en appartementen in Split en boekt het vakantiehuis dat het beste bij u past. Ook een korte vakantie is vaak mogelijk bij de accommodaties in Split.