Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

Jouw vakantiehuis in Egmond aan Zee ligt dicht bij het strand dus een strandwandeling is makkelijk te maken. Op warme dagen geniet je van de zon en de zee. Tussendoor kan je dan even in je vakantiehuis lunchen en weer terug. Egmond aan Zee is een gezellige badplaats met leuke restaurantjes en strandpaviljoens. Maar ook een bezoek aan de Abdij van Egmond, de vuurtoren en het kasteel op Egmond aan den Hoef zijn zeker aan te raden.

Vakantiehuis in Egmond aan Zee

Populaire vakantiehuizen - Egmond aan Zee

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Egmond aan Zee

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Egmond aan Zee

Loading...

Egmond aan Zee - vroeger tot nu

Vroeger was Egmond aan Zee een vissersdorp dat een eeuwige strijd met de zee voerde. Nu is de kust verstevigd met moderne hulpmiddelen, en de inwoners leven van het toerisme. Je kunt je altijd nog even in het verleden begeven wanneer je in de haven staat en de vissershuisjes ziet. Vroeger stonden hier hoge huizen voor de inwoners die graag genoten van de frisse zeelucht en het uitzicht op het water. Vaak zie je nu vakantiegangers op het strand, maar dat mag de pret niet drukken.

Wat te doen vanuit je vakantiewoning in Egmond aan Zee

Op korte afstand van je vakantiewoning in Egmond aan Zee is ligt Alkmaar. Dit is de stad van de kaas en in het Kaasmuseum zie je de bereiding van zuivelproducten door de eeuwen heen. Aangezien kaas zo’n groot deel van de Nederlandse samenleving is, en vooral ook lekker is, is dit een proces dat je echt een keer gezien moet hebben (dit is niet aan te raden voor gasten die lactose-intolerant zijn, maar die laten zich meestal niet tegenhouden door wat tekst op het internet). Op 50 kilometer van je vakantiehuis in Egmond aan Zee ligt Amsterdam. Natuurlijk is het niet echt nodig om uit te leggen waarom je een keer naar Amsterdam moet zijn geweest, maar hier zijn twee van onze aanraders: je kunt de grote meesters zien in het Rijksmuseum en over de Albert Cuyp markt struinen. Daarnaast is er zoveel te doen en te zien dat we hier nog dagen over kunnen praten, maar het is veel leuker om het zelf te beleven! Zoals gezegd is er genoeg te doen vanuit je vakantiehuis in Noord-Holland.

Jouw ideale vakantiehuis in Egmond aan Zee

Dat Egmond aan Zee een populaire badplaats in Nederland is staat buiten kijf. Met de vakantiehuizen van NOVASOL kan jij daar ook van genieten. Vanwege het schone zeewater bij Egmond aan Zee is deze streek een van de meest populaire badplaatsen. NOVASOL is gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen in Nederland. Het resultaat is dat wij vakantiewoningen in Egmond aan Zee kunnen aanbieden met prijzen die je nergens anders vindt. Wanneer je een vakantiehuis bij NOVASOL huurt ben je er zeker van dat je waar voor je geld te krijgt. Alle huizen worden nagekeken om zeker te zijn dat de klanten krijgen waar ze voor betaald hebben. Ons aanbod reikt van fraaie bescheiden huizen tot luxe huizen met spa, pool en tennis.

De vakantiehuizen in Egmond aan Zee bieden plezier voor jong en oud. Niet alleen wandelen op het nabijgelegen strand is leuk, je kan ook paardrijden over het strand als dat iets is waar jij zin in hebt! Een weekendje weg of juist de zomervakantie doorbrengen in Egmond aan Zee is perfect als je wél een vakantiegevoel wil, maar niet te ver weg wilt gaan Onze vakantiehuizen in Nederland zorgen voor een fijn verblijf met het hele gezin, vrienden of familie.