Vakantiehuis in Bergen

Bergen is een dorp en gemeente in Noord-Holland. Bergen heeft een prachtige kust en een mooie polder. Deze veelzijdigheid maakt het een van de leukste plekken om te bezoeken wanneer u naar het noordwesten van Nederland reist. Neem een kijkje in dit deel van Nederland dat al sinds de 10e eeuw bestaat. De Ruinekerk in Bergen staat al sinds de 15e eeuw en is een van de oudste kerken van de regio. Ook heeft Bergen elke zaterdag een markt waar u heerlijke verse lokale producten kunt kopen. Daarna kunt u uitrusten op een van de vele terrasjes die Bergen rijk is. De duinen lenen zich ook heel erg goed om heerlijk uit te waaien. U kunt bijvoorbeeld op tour gaan door de duinen met een elektrische fiets. Op het strand is het goed mogelijk om van de zon en de zee te genieten. Op warme dagen is het water wat koud maar net als op vele kust plekken is het goed te doen. Ook is de zonsondergang zeker iets dat u niet wil missen, misschien met een picknick kleedje. Met een vakantiehuis in Bergen zult u het comfort die u gewent bent niet missen en kunt u even helemaal weg in eigen land.

vakantiehuis Bergen Noord Holland

Populaire vakantiehuizen - Bergen, Noord-Holland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Bergen, Noord-Holland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bergen, Noord-Holland

Loading...

Een prachtig gebied in Noord-Holland

Wellicht bent u fan van moderne kunst? Dan kunt u naar de Kranenburgh, een mooi museum midden in een bosrijk gebied met verschillende zalen en een prachtige beeldentuin. Gekozen door Tripadvisor tot dé leukste activiteit om te ondernemen met een vakantiehuis in Bergen. Als u een liefhebber bent van poëzie, dan is het A. Roland Holsthuis echt iets voor u. Hier hebben verschillende dichters hand gelegd aan hun nieuwste dichtbundel. Zoals eerder vermeld is het goed mogelijk om een fiets te huren. Dit is natuurlijk überhaupt al leuk, maar geeft u nog meer vrijheid. Met een gehuurde fiets gaat en staat u waar en wanneer u dat wilt zonder dat u rekening hoeft te houden met bijvoorbeeld buslijnen. Ook staat Bergen vol met nog veel meer oude architectuur. Een vakantiehuis in Noord-Holland betekent dat u altijd wel architectuur kunt vinden die het bezoeken waard is.

De omgeving ontdekken met een vakantiehuis in Bergen

En dan is er nog de natuur waar u prima doorheen kan wandelen. Met mooie en diverse fauna, de duinen maar ook de bossen, kunt u heerlijke plaatjes schieten of gewoon van genieten. Tussendoor kunt u uiteraard aanschuiven bij een restaurant in Berenkuil. Zo kunt u vanuit uw vakantiehuis in Bergen snel ergens heen en daar een prachtige wandeling maken die u niet snel zult vergeten. Daarnaast lenen deze paden zich ook prima om te fietsen door bijvoorbeeld Egmond aan Zee en Bergen aan Zee om zo nog meer van de zee en Bergen te ervaren! Bergen is een veelzijdige plek waar iedereen hun stukje rust kan vinden. Het strand is er voor de liefhebbers van zon en zee, de polder is er voor de wandelaars. De vele terrasjes en restaurants zijn er om de dag, elke dag, goed af te sluiten! Een vakantiehuis in Nederland is ontzettend veelzijdig en ook in Bergen is dat typische Nederlandse terug te vinden.