Vakantiehuis in de Zaanstreek

Een vakantiehuis of vakantieappartement in Nood-Holland bied je zoveel mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld eens Alkmaar met z’n Kaasmarkt. Natuurlijk mag Amsterdam niet worden overgeslagen. Je kunt gerust een hele week een vakantiehuis boeken en iedere dag naar de hoofdstad toegaan. Er is zoveel te doen. Voor een echte idyllische vakantie moet je in de Zaanstreek zijn. De afwisseling tussen zon, zee en strand is hier ideaal. Natuurlijk kan ook een dag in of rondom je vakantiehuis in de Zaanstreek heerlijk ontspannen zijn.

Ferienhaus Zaanstreek

De mooie Zaanstreek

De Zaanstreek is een idyllisch gebied in noordwest Nederland. De regio heeft mooie stadjes, en met vakantiehuizen van NOVASOL kun je nu de Zaanstreek beleven. De Zaanstreek is een erg interessant gebied tussen het Noordzeekanaal en het IJsselmeer. De regio heeft verschillende fantastisch mooie stranden, charmante stadjes en verscheidene interessante activiteitencentra voor kinderen en volwassenen. De Zaanstreek was een van de eerste industriegebieden van Europa, maar nu is de industrie ergens anders heen verhuisd. Wat er over is, is de culturele erfenis van de gebouwen en de geschiedenis van deze vroege industrialisering. Deze streek heeft een aantal 'Hollandse' stadjes, waar mooie oude huizen afgewisseld worden door smalle, charmante grachtjes. Dit is werkelijk een plek die je moet gaan zien.

Wat is er te beleven vanuit je vakantiewoning in de Zaanstreek?

Verblijf je in een vakantiehuis in Noord-Holland, met name in een vakantieappartement in de Zaanstreek, dan is het water niet ver weg. Met een eigen boot kun je bijvoorbeeld uren rondvaren op het mooie IJsselmeer. Ook een overtocht met de boot van Enkhuizen naar Stavoren is een aanrader. Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om de provincie Friesland te bezoeken. In de zomer is er drie keer daags een overtocht. Maar ook zwemmen luieren aan het strand behoren tot de mogelijkheden aan het IJsselmeer. Heb je liever het zoute water van de Noordzee, dan is ook het westen van e provincie in de buurt. Je bereikt van de Zaanstreek gemakkelijk de Westkust. Van Hoek van Holland tot Den Helder vind je hier prachtige stranden waar je je dagen achtereen kunt vermaken.

Vind jouw vakantiehuis in de Zaanstreek

Bezoek de prachtige Zaanstreek in Nederland en de vakantiehuizen van NOVASOL. Wij hebben vele vakantiewoningen in Nederland te huur in dit populaire gebied. Wanneer je een woning bij NOVASOL Vakantiehuizen huurt, ben je er zeker van om waar voor je geld te krijgen. Al onze vakantiewoningen worden grondig nagekeken om er zeker van te zijn dat onze klanten precies krijgen wat ze wensen. De standaard ligt tussen het fraaie maar meer bescheiden huis en de luxe vakantiehuizen met spa, pool en tennis in de achtertuin. Voor ieder wat wils dus!