Vakantiehuis in Uitgeest

Wanneer je een vakantiehuis in Uitgeest boekt, kun je genieten van het beste van twee werelden. De rust en ruimte van een dorp en de bedrijvigheid en faciliteiten van de stad.  Met een vakantiehuis in Noord-Holland zijn de mogelijkheden oneindig! Het zoute water van De Noordzee is altijd dichtbij, een dagje naar het strand is dan ook een aanrader. Wil je liever een sportieve activiteit? Ga zeil- en surflessen volgen óf geniet van een ontspannen dag op het water, huur een sloep. Alle elementen die zo kenmerkend zijn voor Nederland, vindt men in Noord-Holland. Prachtige historische steden en dorpen, water in en om de provincie, bossen met wandel- en fietspaden, mooie stranden en in het voorjaar bloeiende bollenvelden.

Ferienhaus Uitgeest

Populaire vakantiehuizen - Uitgeest

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Uitgeest

Loading...

Ga op avontuur in Uitgeest vanuit je vakantiewoning!

Zit jij liever niet stil? Dan is een vakantiewoning in Uitgeest een uitstekende keuze. Vanuit Uitgeest kun je ontelbare dingen ondernemen! Huur bijvoorbeeld een sloep voor een heerlijke dag op het Uitgeestermeer. Neem een duik in het water of gooi je hengel uit in een van de mooie plekjes die deze omgeving te bieden heeft. Leer surfen of ga er op uit in een kano. Wist je dat er in deze omgeving verschillende Solex-routes zijn, met voldoende stops voor een hapje of drankje!  Ook leuk; met de trein naar Amsterdam, maak kennis met de echte Nederlandse gezelligheid. Natuurlijk is het ook mogelijk om met de fiets de prachtige omgeving te ontdekken,  ga op avontuur en ontdek de mooiste plekjes.

Een paradijs voor kinderen

Ook voor (kleine) kinderen is deze bestemming hartstikke leuk! Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in Monkey Town Uitgeest. Zij kunnen salto’s maken op trampolines, hoge snelheden behalen op de rodelbaan, of een adrenalinekick krijgen op de kartbaan. Kleinere kinderen kunnen klauteren, glijden, kruipen, springen op de vele speeltoestellen. Ook kunnen zij hier bouwen met superlego en ravotten in de ballenbak. Op warme zomerdagen bezoek je het openluchtzwembad de Zien om heerlijk af te koelen, hier worden ook vaak andere activiteiten gehouden dus zeker de moeite om een kijkje te nemen.  Kortom, er valt hier veel te beleven; dat maakt jou vakantiewoning in Uitgeest een perfecte uitvalsbasis voor een vakantie met kinderen.

Jouw vakantiehuis in Uitgeest

Vanuit jouw vakantiehuis in Uitgeest kun je leuke uitstapjes maken naar Amsterdam of Alkmaar, waar je talloze boottochten kunt maken om deze bekende steden te leren kennen. In de buurt vind je het Fort bij Krommeniedijk. Fort bij Krommediedijk diende ter verdediging van de Lagendijk tussen Uitgeest en Krommenie en van de bevaarbare waterloop Krommenie. Een deel van het fort is nu getransformeerd in een belevingscentrum Fort K'IJK over natuur en landschap in de Stelling van Amsterdam. Vind nu je favoriete Nederlandse vakantiehuis of appartement in Noord-Holland en geniet met de hele familie van een onvergetelijke vakantie in Nederland!