Vakantiehuis op Texel

 In de provincie Noord-Holland vind je het waddeneiland Texel. Texel is een van de populairste Waddeneilanden voor een ontspannen vakantie in Nederland. Hier gaat men naar toe als men behoefte heeft aan rust en een heerlijk strand. Zo'n mooi zandstrand als aan de Noordzee vind je nergens anders. Een vakantie in een vakantiehuis op Texel gaat je heerlijke momenten met je dierbaren opleveren. Zeker bij mooi weer is een eiland de perfecte plek waar je je dagenlang kunt vermaken aan het strand.

vakantiehuis op texel

Texel - vroeger en nu

Texel - dat ondanks de 'x' uitgesproken wordt als 'Tessel' - was vroeger volkomen afhankelijk van visserij. Tegenwoordig heeft het toerisme de functie als levensader van het eiland overgenomen. Bij de vele aanbiedingen voor de toeristen vindt men windsurfing, paardrijden, wandel- en fietstochten.

Vakantiehuis op Texel

Bezienswaardigheden in Texel

  • Bekijk de vuurtoren van Texel

  • Ga op natuur- of wildlifetocht met een gids

  • Bezoek het Texelse strand

  • Breng een bezoek aan Nationaal Park Duinen

  • Bezoek Ecomare: bekijk de dieren en leer meer over wat er zee leeft. Kinderen beleven hier uren plezier aan en ze leren er iets van! Ideaal voor gezinvakanties!

Het ultieme vakantiegevoel in je vakantiewoning in Texel

‘s Ochtends rustig wakker worden in je vakantiehuis, samen de tijd nemen voor het ontbijt en dan de strandspullen bij elkaar zoeken. Vervolgens op de fiets naar het strand. Vergeet niet je zonnebrandolie, want aan zee kan het erg snel gaan en zeker als je er voor kiest een frisse duik te nemen in het zoute water. Maar ook met een goed boek, een ontspannen muziekje of door gewoon even de ogen te sluiten en je gedachten helemaal de vrije loop te laten gaan krijg je het ideale vakantiegevoel. Wat te doen met de lunch? Je kunt natuurlijk je eigen lunch meenemen, maar aan het strand zijn ook diverse horeca-gelegenheden die je maag zeker goed zullen vullen. ‘s avonds, na een verfrissende douche in je vakantiehuis geniet je op het terra s in de tuin na van deze heerlijke vakantiedag en maak je al weer plannen voor de dag van morgen. Verblijf je in een vakantiehuis op Texel, dan zul je merken dat de dagen voorbij vliegen!

Vind je ideale vakantiehuis op Texel

NOVASOL heeft zich gespecialiseerd in het vinden van vakantiehuizen in Noord-Holland. Wij aarzelen niet om onze vakantiewoningen op Texel tot de absoluut beste te rekenen. De exclusieve en goed ingerichte woningen liggen fraai gelegen in het omringende landschap, en liggen allemaal in loopafstand van het mooie strand. NOVASOL heeft huizen van hoge kwaliteit voor allen die er behoefte aan hebben weg te komen van de stress van alledag.