search

Vakantiehuis in Güstrow, de charmante Barlach-stad

Güstrow is waarschijnlijk een van de mooiste steden van Mecklenburg-Vorpommern. Het stadje wordt omgeven door meren, heuvels en bossen. Het oude centrum maakt indruk met vakwerkhuizen en baksteengotiek. Hierbij vallen de tientallen herenhuizen en gebouwen uit de Renaissance. Parallel aan de lokale geschiedenis staat de natuur en cultuur van de stad Güstrow Barlach en zorgt voor een unieke combinatie. De ontdekkingstocht begint met het historische centrum en eindigt in je eigen vakantiehuis in Güstrow.

 

Plezier en cultuur opsnuiven

De onmiskenbare charme van Güstrow doe je met een wandeltocht door de stad die rijk is aan bezienswaardigheden en recreatieve activiteiten. Je kunt met een gids een gevarieerde rondleiding door de stad krijgen langs de talloze bezienswaardigheden.

Verschillende bezienswaardigheden in de omgeving

Je maakt meteen een reis door de tijd met de middeleeuwse kerken, Ernst-Barlach-musea en het Renaissance Slot.

  • Dom St. Maria
  • Parochiekerk St. Marien
  • Raadhuis
  • Renaissance Slot
  • Ernst-Barlach-museum

 

Waarom een vakantiehuis in Güstrow huren?

Dankzij de centrale ligging van je vakantiehuis in Güstrow heb je een uitstekend vertrekpunt voor excurcies naar het omliggende platteland of bekende steden, zoals Hamburg, Berlijn en München. Trakteer jezelf op die vrijheid tijdens je overnachting in een vakantiewoning in Mecklenburg-Vorpommern. Het fijne kleine stadje is een goed basis voor een rustige vakantie.