search

Vakantiehuis in Berkelland

Vanuit je vakantiehuis in Berkelland ben je in een gevarieerde omgeving. Je wordt hier omringd door natuur, maar ook de grote steden zijn op korte afstand. Heeft je zin in een dagje shoppen dan gaat u naar Enschede of Hengelo. Een dagje cultuur snuiven kan in het Kristalmuseum in Borculo of bij museum de Scheper in Eibergen. In Ruurlo kun je verdwalen in het grootste doolhof van Europa. Wijnliefhebbers nemen een kijkje bij wijngaar de Beekerij in Beltrum. Boek een sfeervol vakantiehuis of appartement in Berkelland en ontsnap aan de drukte van alledag.

Vakantiehuis in Berkelland

 

Bezienswaardigheden in Berkelland

  • Er zijn rijke mogelijkheden om kastelen en watermolens te zien.
  • Ga op onderzoek in de Nederlandse cultuurhistorie in de vele interessante musea.
  • Verdwaal in het grootste doolhof van Europa.

 

Hoe amuseer ik mij vanuit een vakantiewoning in Berkelland?

Berkelland is een mooi natuurgebied in Nederland, waar je van de rust en vrede kunt genieten als je de fraaie vakantiehuizen van NOVASOL in Berkelland huurt. Berkelland is een nieuwe gemeente in Gelderland uit 2005, toen men kleine gemeentes samenvoegde.

De streek heeft een fantastische natuur, die men kan beleven in de vele natuurparken en bossen.De natuur speelt een grote rol in Berkelland. Dichtbij de Duitse grens vind je bijvoorbeeld het fraaie Zwillbrocker Venn maar de gemeente heeft ook kastelen, waarvan vooral Ruurlo beroemd is.

 

Neem je huisdier mee op vakantie!

Bij veel vakantiehuizen in Gelderland is je huisdier welkom. Je kunt dan echt met het hele gezin op vakantie. Ook je viervoeter zal de tijd van zijn leven hebben, net als u. Ravotten in de tuin en wandelingen op de hei horen erbij. Bekijk nu het volledige aanbod vakantiehuizen in Gelderland en boek het vakantiehuis dat het beste bij je past. Laat de vakantie in Nederland maar beginnen.

 

Jouw vakantiehuis in Berkelland

NOVASOL heeft jarenlang reizen gearrangeerd voor toeristen. Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen in Berkelland in Nederland zijn erg gezellig. De eigen fietsen mogen mee dus lange fietstochten zijn gegarandeerd. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Zij kijken hun ogen uit in Apenheul in Apeldoorn. Tijdens een dagje dolfinarium in Harderwijk geven de dolfijnen en zeeleeuwen graag een showtje weg.

Met een vakantiewoning in Gelderland van NOVASOL Vakantiehuizen kun je vakantie houden zonder bezorgd te zijn of het voldoet aan de hoge standaard die je verwacht. Wij hebben van te voren alle huizen gecontroleerd, en alleen de huizen die aan onze kwaliteitseisen voldoen worden vrijgegeven voor onze klanten.