search

Vakantiehuis in Otterlo

Geniet van de rust en de ruimte in een vakantiewoning in Gelderland. Vanuit je vakantiehuis ben je in korte tijd in het Park Hoge Veluwe. Hier maak je lange wandelingen over de aangelegde paden of leen een witte fiets die gratis ter beschikking staan voor de bezoekers. Op die manier zie je in korte tijd een groot gedeelte van het park. Bij het bezoekerscentrum ga je terug in de tijd en ontdekt hoe het park er vroeger bij lag en wat hier gevonden is. Fiets daarna door naar het Kröller Müller museum. De beeldentuin is een ware belevenis.

Bezoek Gelderland vanuit een vakantiehuis in Otterlo


Wat te doen in Otterlo

Als je het plan heeft om je vakantie in Nederland door te brengen, dan is Otterlo een goede bestemming. NOVASOL heeft attractieve vakantiehuizen in Otterlo die op je wachten. Met 2400 inwoners is Otterlo een traditioneel dorp in Gelderland. Hier ligt het prachtige Nationale Park 'De Hooge Veluwe'. Een grootse attractie hier is het museum met werken van Vincent van Gogh.

Bezoek natuurgebied de Veluwe

De vakantiehuizen in Otterlo van NOVASOL liggen bij het natuurgebied de Veluwe in Nederland. Daarom hebben de architecten er naar gestreefd vakantiewoningen te ontwerpen die de fraaie omgeving weerspiegelen. Ze hebben gelijkertijd het comfort dat moderne families verwachten.

Bezoek het Kröller-Müller Museum

In korte afstand van Otterlo vind je het bekende Kröller-Müller Museum met z'n voorname verzameling van o.a. Vincent van Goghs werken. De wereldberoemde kunstenaar wiens schilderijen vandaag verkocht worden voor miljoenen, stierf straatarm zonder ooit een schilderij verkocht te hebben. Met een huis van NOVASOL Vakantiehuizen kun je vakantie houden zonder bezorgd te zijn of het huis wel voldoet aan de standaard die je verwacht. Wij hebben van te voren alle huizen gecontroleerd en alleen die huizen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen worden vrijgegeven voor onze klanten.

 

Huur een vakantiehuis in Otterlo

De vakantiehuizen in Gelderland bieden alle comfort om na een dag in de natuur heerlijk te ontspannen. Op warme dagen ontsteekt je de barbecue en sluit je de dag met z’n allen af in de tuin. Bedenk wat je de volgende dag gaat doen. Of misschien blijft je de hele dag in en rondom het vakantiehuis om uit te rusten. Dat is de vrijheid die je hebt bij een verblijf in een vakantiewoning in Nederland. Niks moet, alles mag.