search

Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

Jouw vakantiehuis in Egmond aan Zee ligt nabij het strand dus een strandwandeling is gemakkelijk gemaakt. Op warme dagen geniet je optimaal van de zon en de zee. Tussendoor even thuis lunchen en weer terug. Egmond aan Zee is een gezellige badplaats met leuke restaurantjes en strandpaviljoens. Breng ook een bezoek aan de Abdij van Egmond, de vuurtoren en het kasteel op Egmond aan den Hoef.

Vakantiehuis in Egmond aan Zee

 

Egmond aan zee - vroeger tot nu

Egmond aan Zee is een vroeger vissersdorp dat in eeuwige strijd met de zee was. Nu is de kust beveiligd met moderne hulpmiddelen, en de bewoners leven van het toerisme. Je kunt nog de atmosfeer beleven in de vissersplaatsen, als je in de haven staat en en de vissershuisjes ziet. Vroeger stonden hier koloniehuizen voor bewoners die profiteerden van de frisse zeelucht en het water. Nu zijn het de vakantiegangers die je op het strand ziet.

 

Wat te doen vanuit je vakantiewoning in Egmond aan Zee

Op korte afstand van je vakantiewoning in Egmond aan Zee is Alkmaar gelegen. Dit is de stad van de kaas en in het Kaasmuseum zie je de bereiding van zuivelproducten door de eeuwen heen. Amsterdam is op 50 km gelegen. Hier kun je de grote meesters zien in het Rijksmuseum en over de Albert Cuyp markt struinen. Er is genoeg te doen vanuit je vakantiehuis in Noord-Holland.

 

Jouw ideale vakantiehuis in Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een populaire badplaats in Nederland door de vakantiehuizen van NOVASOL. Vanwege het schone zeewater bij Egmond aan Zee is deze streek een van de meest populaire badplaatsen. We zijn gespecialiseerd in verhuur van vakantiehuizen in Nederland. Het resultaat is dat wij nu vakantiewoningen hebben hier in Egmond aan Zee met prijzen die nergens anders vindt kunnen aanbieden. Wanneer je een vakantiehuis bij NOVASOL huurt ben je er zeker van dat je waar voor je geld te krijgt. Alle huizen worden nagekeken om zeker te zijn dat de klanten krijgen wat ze wensen. De standaard ligt tussen het fraaie bescheiden huis en het luxe huis met spa, pool en tennis.

De vakantiehuizen in Egmond aan Zee bieden plezier voor jong en oud. In de nabijheid zijn niet alleen het strand, maar er kan ook paard worden gereden. Een weekendje weg of juist de zomervakantie doorbrengen in Egmond aan Zee is dan ook ideaal. De vakantiehuizen in Noord-Holland zorgen voor een fijn verblijf met het hele gezin, vrienden of familie.