search

Vakantiehuis in Noord-Holland

Noord Holland, de provincie tussen het water die zoveel te bieden heeft. Alle elementen die zo kenmerkend zijn voor Nederland, vind je in deze regio: mooie stranden, historische steden en dorpen, water in en om de provincie, bossen met wandel- en fietspaden en in het voorjaar bloeiende bollenvelden. Noord-Holland is een uitstekende combinatie van natuur en cultuur. Nergens anders vind je zulke grote, heerlijke en vredige zandstranden als het noorden van Nederland. De kleurrijke bloemenmarkten en de duinen creëren een uniek achtergrondbeeld. Als je kiest voor vakantie in een vakantiehuis in Noord-Holland kun je reizen langs historische stadjes als Hoorn, Enkhuizen en Medemblik en rustige dorpjes. Neem de veerboot vanuit Den Helder naar Texel of vanuit Enkhuizen naar Stavoren en Urk. Ook steden zoals Amsterdam of Alkmaar bezoek je gemakkelijk vanaf je vakantiewoning. 

Vakantiehuis in Noord-Holland

 

Vakantiewoning bij het strand in Noord-Holland

Lekker zonnen aan het strand, dan is Noord Holland de juiste bestemming. Maar liefst 100 van de 300 kilometer kustlijn bestaat uit een mooi breed zandstrand en schitterende duingebieden. De vele gezellige baden in Noord-Holland met hun zomerse paviljoens maken een strandbezoek tot een echt dagje uit voor het hele gezin. Ook buiten het zomerseizoen trekt het strand bezoekers. Begin je strandwandeling vanuit een vakantiehuis in Nederland. Wanneer je in een vakantiehuis aan zee verblijft, geniet je van de heerlijke zilte zeelucht en de stilte aan het water. Maak de mooiste wandelingen over de wadden om vervolgens weer terug te keren in je eigen vakantiehuis in Noord-Holland! In ons aanbod vind je vakantiewoningen direct aan de Noordzeekust of op slechts een paar kilometer rijden.

Strand van Noord-Holland

 

Waarom een vakantiehuis in Noord-Holland huren?

  1. Vakantiehuizen aan zee en strand
  2. Overnachten vlakbij populaire steden; de Zaanse schans, Amsterdam, Alkmaar & Schagen
  3. Weekendje weg in een luxe villa of knusse vakantiewoning
  4. Uitwaaien op Texel of aan het IJselmeer
Vakantiehuis in Noord-Holland

 

Wat te doen in Noord-Holland?

De inwoners van Noord-Holland hebben zo hun eigen gebruiken. De klederdrachten in Volendam en Marken, de rituelen rond de kaasmarkt in Alkmaar, de oeroude gebruiken op de veemarkten, ze maken Noord Holland tot een karakteristiek stukje Nederland. Huur nu een mooi vakantiehuis in Noord-Holland en maak tijdens je vakantie in Nederland met het hele gezin een gezellig uitstapje:

  • Artis, dit is de oudste dierentuin van Nederland, gelegen in Amsterdam.
  • Madame Tussaud, dit wassenbeelden museum in Amsterdam brengt je oog in oog met diverse beroemdheden.
  • Keukenhof, in dit bloemenparadijs kan men genieten van talloze bloemen.
  • Zuiderzee museum, dit museum in Enkhuizen gaat over zeven eeuwen Zuiderzeegeschiedenis. Het binnenmuseum toont exposities over de visserij en de strijd tegen het water. In het buitenmuseum kan men wandelen door straatjes van honderd jaar geleden.
  • Nederlands scheepvaartmuseum, nabij Centraal Station Amsterdam
  • Bezoek steden in de omgeving