search

Vakantiehuis in Julianadorp

Julianadorp is een idyllisch dorpje tussen het bruisende Callantsoog en de marinestad Den Helder. Hier vind je een aantrekkelijk vakantiegebied met duinen, strand, zee en het afwisselend polderlandschap. De ligging bij de duinen is populair bij veel vakantiegangers. Wil je hier langer van kunnen genieten? Dan is het huren van een vakantiehuis in Julianadorp de oplossing voor een geweldige vakantie.

Julianadorp

 

Waarom een vakantie in Julianadorp zo bijzonder is

In de zomermaanden beleef je ontspannen dagen bij het water. De kinderen spelen met het zand en in de zee en je leest dat boek uit waar je al zo lang in bezig bent. In de wintermaanden maken jij en je gezin lange wandelingen over het strand. In het vakantiehuisje warm je weer op met een grote mok chocolademelk of een glas rode wijn. In de lente staat het Julianadorp in het teken van bloemen. Het dorp is omgeven door bloeiende bollenvelden. Geniet van je wandeling of fietstocht door deze regenboog van kleur. Elk seizoen draagt iets bij aan een vakantie in Julianadorp. Ga op zoek naar de pluktuin en pluk een bosje voor jezelf.

 

Wat te doen in Julianadorp?

Julianadorp trekt veel bezoekers met de grote pretparken en drie inkoopcentra, waar je alles kunt kopen wat je hartje begeert. Een vakantiehuis in Julianadorp is de ideale uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving. Het bruisende Callantsoog en marinestad Den Helder liggen vlakbij. Vanuit Den Helder neem je de boot naar Texel om de dorpen De Koog en Den Burg te bezoeken of de natuur van de wadden en de Noordzee ontdekken bij Ecomare. Iets verder weg liggen Alkmaar en Amsterdam. Alkmaar staat bekend om de kaasmarkt en de geschiedenis van de kaas. Een dag in Amsterdam is eigenlijk te kort. Hier is zoveel te zien. Het Rijksmuseum is een echte aanrader. Maar ook het Anne-Frank huis en de Albert Cuyp markt zijn echte trekpleisters.

 

Vakantiehuis in Julianadorp huren

Geniet van het kuuroord Julianadorp met een vakantiehuis in Noord-Holland. Wij hebben allerlei soorten vakantiewoningen- of je nu van luxe met spa en zwembaden houdt, of van een doorsnee huis met alle moderne faciliteiten. Bezoek het Julianadorp en je beleeft het beste wat Nederland te bieden heeft. Met een vakantiehuis in Julianadorp kun je vakantie houden zonder je er bezorgd over te maken of het huis voldoet aan de standaard die je verwacht. Wij hebben alle huizen van tevoren gecontroleerd, en alleen de vakantiehuizen die worden vrijgegeven aan onze klanten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Julianadorp heeft de meeste zonuren. Ervaar dit op je eigen terras van je NOVASOL vakantiehuisje. Onze vakantiehuizen beschikken vaak over tuinmeubilair dus dat wordt optimaal genieten van de zon. Vanuit je vakantiehuis in Julianadorp ben je ook meteen op het strand.

Vakantiehuis in Julianadorp