search

Vakantiehuis in Julianadorp

Julianadorp heeft de meeste zonuren. Ervaar dit op je eigen terras van je NOVASOL vakantiehuisje. Onze vakantiehuizen beschikken veelal over tuinmeubilair dus dat wordt optimaal genieten van de zon. Vanuit je vakantiehuis in Julianadorp ben je ook meteen op het strand. Geniet  van je vakantie in Nederland in het mooie Julianadorp! De ligging bij de duinen is populair bij veel vakantiegangers.

 

Waarom een vakantie in Julianadorp zo bijzonder is

In de zomermaanden beleef je ontspannen dagen bij het water. De kinderen spelen met het zand en in de zee en je leest dat boek uit waar je al zo lang in bezig bent. In de wintermaanden maken jij en je gezin lange wandelingen over het strand. In het vakantiehuisje warm je weer op met een grote mok chocolademelk of een glas rode wijn. 

 

Omgeven door bloemen in Julianadorp

In de lente staat het Julianadorp in het teken van bloemen. Het dorp is omgeven door bloeiende bollenvelden. Geniet van je wandeling of fietstocht door deze regenboog van kleur. Ga op zoek naar de pluktuin en pluk een bosje voor jezelf. Wil je langer van dit kunnen genieten? Hang de toerist uit in eigen land en maak een foto voor jezelf of voor Instagram!

 

Wat te doen in Julianadorp?

Beleef het mooie Julianadorp met de fraaie vakantiehuizen van NOVASOL. Men ziet niet vaak een vakantiegebied dat zoveel aanbiedingen heeft als Julianadorp in Noord-Holland. Julianadorp trekt veel bezoekers met de grote pretparken en drie inkoopcentra, waar je alles kunt kopen wat je hartje begeert.

Het vakantiehuisje in Noord-Holland is de ideale uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving. Het bruisende Callantsoog en marinestad Den Helder liggen vlakbij. Vanuit Den Helder neem je de boot naar Texel om de dorpen de Koog en den Burg te bezoeken of de natuur van de wadden en de Noorzee ontdekken bij Ecomare. Iets verder weg liggen Alkmaar en Amsterdam. Alkmaar staat bekend om de kaasmarkt en de geschiedenis van de kaas. Een dag in Amsterdam is eigenlijk te kort. Hier is zoveel te zien. Het Rijksmuseum is een echte aanrader. Maar ook het Anne-Frank huis en de Albert Cuyp markt zijn echte trekpleisters.

 

Jouw vakantiehuis in Julianadorp

Geniet van het kuuroord Julianadorp met een vakantiehuis in Noord-Holland. Wij hebben alle soorten vakantiewoningen - of je nu van luxe met spa en zwembaden houdt, of van een doorsnee huis met alle moderne faciliteiten. Bezoek het Julianadorp en je beleeft het beste dat Nederland te bieden heeft.

Met een vakantiehuis in Julianadorp kun je vakantie houden zonder je er bezorgd over te maken of het huis voldoet aan de standaard die je verwacht. Wij hebben alle huizen van te voren gecontroleerd, en alleen de vakantiehuizen die worden vrijgegeven aan onze klanten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen