Vakantiehuis in Dinard

Breng je vakantie in Bretagne door in een vakantiehuis in Dinard en ontdek de charmante badplaats en de prachtige stranden, evenals het culturele en historische erfgoed van het gebied. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in die rijk is aan activiteiten en ontdekkingen, mag je de must-sees niet missen.

Vakantiehuis in Dinard - Bretagne

Populaire vakantiehuizen - Dinard

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Dinard

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Dinard

Loading...

Regionale specialiteiten

Een onbetwist hoogtepunt van Dinard is de markt, die plaatsvindt op dinsdag, donderdag en zaterdagochtend in de overdekte markt. Hier koop je verse, lokale producten die je kunt bereiden in jouw vakantiehuis in Dinard, onder het genot van een glas lokale wijn. Fijnproevers zullen de lokale culinaire specialiteiten, zoals zeevruchten of Bretonse pannenkoeken, op prijs stellen.

Bezienswaardigheden

Deze informele stad, bekend om zijn casino's, zijn fietsmogelijkheden en zijn spamopties, zal zeker niet teleurstellen. St. Malo Castle en St. Vincent Cathedral zijn slechts een paar van de meest populaire attracties in de omgeving.  Hoewel het verleidelijk kan zijn om de hele dag in je gezellige vakantiehuis in Dinard te verblijven, ervaar toch alles wat Dinard tot een heel bijzondere bestemming maakt, zoals het aquarium.

Kustplaats en promenade in Dinard

Ontdek een charmant kustplaatsje en geniet van een ideale locatie en plezier aan zee. De promenade biedt een prachtig uitzicht op St-Malo, St-Servan en de monding van de Rance. Beschermd tegen de heersende winden, is het een van de meest populaire wandelingen in Bretagne. Hiermee kun je een ongewoon en grandioos landschap ontdekken. De originaliteit ligt in de mediterrane vegetatie, inclusief palmbomen. De hele promenade is versierd met bloemen, bomen en struiken.

Vakantiehuis in Dinard huren

Veel van onze vakantiehuizen in Bretagne hebben zowel een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer en soms zelfs een bubbelbad, zodat je kunt genieten van een ontspannende vakantie. We hebben vakantiehuizen in Dinard in alle prijsklassen en met alle mogelijke faciliteiten.