Vakantiehuis in Pont-L'Abbé

Pont L'Abbé ligt helemaal in het westen van Frankrijk aan de kust. Tijdens je verblijf in vakantiehuis Pont-L'Abbé kun je ontspannen op het strand, kennismaken met nieuwe watersporten, de regio en zijn bezienswaardigheden ontdekken, of dwalen door de fascinerende natuurlijke landschappen van het gebied. Benodet en Quimper liggen op minder dan 20 kilometer van je vakantiewoning.

kust van Pont-l'Abbé

Populaire vakantiehuizen - Pont-l'Abbé

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Pont-l'Abbé

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Pont-l'Abbé

Loading...

Cultuur en geschiedenis in Pont l'Abbé

Bezoek tijdens je vakantie in Bretagne in Pont-l'Abbé de verschillende kastelen en steden. Op zonnige dagen kun je een korte wandeling maken van ongeveer 1,5 uur naar de Romeinse baden van Pérennou in het Niederwald van Plomelin. Deze historische site heeft een interessante geschiedenis en biedt een prachtig uitzicht op de Odet-vallei en de rivier met dezelfde naam.

  • Het landhuis van Manoir de Kerazan in Loctudy. Het Manoir heeft ook een park en tuinen, waar je uren kunt wandelen.

  • Het kasteel van Dourdy in Loctudy. Het kasteel is zeer aantrekkelijk direct aan de rivier.

  • Het kasteel van de Baron du Pont in Pont-l'Abbé. In dit imposante gebouw is er een museum. Er zijn kostuums en traditionele meubels van de uitgegeven Bigoudenlandes.

Ontspannen aan het strand

Het zou zonde zijn om een vakantiewoning in Pont-l'Abbé te boeken zonder te genieten van de kust. Geniet van de vele verschillende stranden die bijna voor de deur liggen van je vakantiehuis in Pont- L'Abbé. Op minder dan 10 km van Pont-l'Abbé liggen de stranden van Sillon, Langoz, Kermor en Pen Morvan. Of  doe een 3 uur durende tocht per kajak van Loctudy op de Rivière de Pont-l'Abbé.