Vakantiehuis in Châteaulin

Als je je vakantie doorbrengt in een vakantiehuis in Châteaulin, bevindt je je op slechts 15 km van de kust en de stranden van Saint-Nic. Een paar kilometer verder bereik je de badplaatsen Plomodiern en Plonévez-Porzay. Met een vakantiewoning in Bretagne in deze regio beleef je een vakantie vol cultuur, erfgoed en strandpret. Met een vakantiehuis in Châteaulin verblijf je in het Regionaal Natuurpark van Armorica. Deze locatie is ideaal voor wandelaars en andere buitenactiviteiten. Ontdek in deze uitgestrekte bestemming een uitzonderlijke fauna en flora, verken de Pointe de Pen-Hir, het eilandje van de Capuchins, het bos van Huelgoat, maar ook de vele herenhuizen en abdijen die het landschap bedekken.

Vakantiehuis in Châteaulin

Populaire vakantiehuizen - Châteaulin

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Châteaulin

Loading...

De omgeving van je vakantiehuis in Châteaulin

Met een vakantiehuis in Châteaulin verblijf je in het Regionaal Natuurpark van Armorica. Deze locatie is ideaal voor wandelaars en andere buitenactiviteiten. Ontdek in deze uitgestrekte omgeving een groene fauna en een flora, verken de Pointe de Pen-Hir, het eilandje van de Capuchins en het bos van Huelgoat. Ook gebieden vol geschiedenis zoals de grenzen van Lagatjar, de Vauban toren in Camaret-sur-Mer en andere herenhuizen en abdijen bedekken het landschap. Met een vakantiewoning in Châteaulin kies je niet tussen natuur en erfgoed, maar ervaar je ze allebei tegelijk!  Ontdek de adembenemende natuurlijke landschappen van dit gebied met je gezin, met vrienden of met z'n tweetjes.

Als je je vakantie doorbrengt in een van de vakantiehuizen Châteaulin, ben je slechts 15 km van de kust en de stranden van Saint-Nic. Een paar kilometer verder liggen de badplaatsen Plomodiern en Plonévez-Porzay. Een omweg die de moeite waard is!

Een echte aanrader zijn ook tochten per kano of kajak of SUP aan de kustrivier Aulne. Of het nu om een ​​uur of een hele dag gaat, begin je riviercruise in Châteaulin. Een geweldige ervaring voor jong en oud die je nooit zult vergeten.

Vakantiehuis huren in Châteaulin

Ga uit je dagelijkse routine en voeg kleur toe aan dit charmante Bretonse stadje. Met je vakantiehuis in Châteaulin kunnen gezinnen, vrienden en geliefden zichzelf ontspannen in een natuurlijke omgeving met schattige huisjes.