Vakantiehuis in Lesneven

Boek nu een vakantiehuis in Lesneven om te genieten van een charmant Bretons stadje op slechts 10 km van het strand. De centrale ligging maakt het praktisch voor al je uitstapjes. Ontdek de natuur, evenals de kusten.

Vakantiehuis in Lesneven

Populaire vakantiehuizen - Lesneven

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lesneven

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lesneven

Loading...

Vlak bij het strand

Vanuit je vakantiehuis in Lesneven kun je naar Brignogan-Plage voor een lui dagje. Deze badplaats ligt aan de Côte des Légendes. Afhankelijk van je wensen, kun je ook andere stranden bezoeken vanaf je vakantiehuis in Bretagne: Crique du Petit Nice, Chardons Bleus of Crapauds. Naast het strand van je keuze, zul je kunnen genieten van zandbanken om te zonnebaden, en je favoriete sport te beoefenen. Het recreatiecentrum van het Toad-strand biedt vele opties: windsurfen, kajakken, peddelen en zelfs duiken!

Bezienswaardigheden

Geniet van een late namiddag wandeling langs de Coast of Legends. Het biedt onvergetelijke panorama. Probeer ook de Pointe de Pontusval en zijn vuurtoren eens te bezoeken. Ontdek de Basiliek Notre Dame du Folgoët, in de stad met dezelfde naam. Dit gebouw is een geklasseerd historisch monument van gotische stijl. Je zult het geweldig vinden! Bezoek ook de duinen van Keremma in Treflez. Deze plek is de grootste zandduin in de regio. Wandel over een afstand van ongeveer 3 km en ontdek de diversiteit aan flora.

Vakantiehuis in Lesneven huren

Boek nu je vakantiehuis in Lesneven om te genieten van een charmante Bretonse stad. De centrale ligging maakt het praktisch voor al je uitstapjeszowel naar de natuur, als de kusten. Met familie, vrienden of geliefden, vind je het vakantiewoning in Lesneven dat aan al je verwachtingen en wensen zal voldoen. Kies voor een gezellig appartement, traditioneel Bretons huis of moderne villa met zwembad.