Vakantiehuis in Saint-Pol-de-Léon

Saint-Pol-de-Léon is een charmante kleine badplaats aan het Engelse Kanaal. Het ligt niet ver van de veerboten die je naar de Groot-Brittannië en Île de Batz brengen. Met een vakantiehuis in Saint-Pol-de-Léon heb je een diverse vakantie met strand, natuur en sport. Geniet van ongelooflijke natuurlijke diversiteit voor mooie en opwindende uitstapjes. Bekend om zijn culturele erfgoed en rijke culinaire specialiteiten is het een aanrader om een vakantiehuis te huren in Saint Pol de Léon.

Saint-Pol-de-Léon

Populaire vakantiehuizen - Saint-Pol-de-Léon

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Saint-Pol-de-Léon

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Saint-Pol-de-Léon

Loading...

Witte zandstranden in Saint-Pol-de-Léon

Breng je vakantie in Bretagne door in een vakantiehuis in Saint-Pol-de-Léon en geniet van de prachtige witte zandstranden. De keuze van de stranden hier is best groot. Onze geheime tip: maak een reis naar het charmante eiland Batz. De overtocht per boot duurt slechts 15 minuten. Na 15 minuten overtocht per boot, wordt het eiland aangeboden met een complete verandering van omgeving. Maak meteen van de gelegenheid gebruik om een ​​van de mooiste vuurtorens van Bretagne te bekijken.

Actieve vakantie

Saint-Pol-de-Léon en omgeving zijn ook een toevluchtsoord voor amateur-sporters. Tal van watersporten worden hier aangeboden, waaronder zeilen, waterskiën, catamaran zeilen, kajakken, SUP en windsurfen. Ook wandelaars en fietsers kunnen hier actief doen. Eén van de meest populaire paden van Frankrijk, genaamd de GR34 of "kustpad" loopt door dit gebied.

Bezienswaardigheden

Bezoek de twee prachtige religieuze gebouwen van de stad, de kathedraal en de kapel Notre Dame du Kreisker. De laatste is beroemd om zijn klokkentoren, de spits culmineert op 78 meter hoogte. Klim omhoog om van een opmerkelijk panorama te genieten.