Vakantiehuis in Pléneuf-Val-André

Pléneuf-Val-André is een gezinsvriendelijke badplaats in Frankrijk aan de kust van de Côte de Penthièvre. Boek een vakantiehuis in Pleneuf-Val-André, een charmante Bretonse stad op slechts 25 km van Saint Brieuc en 13 km van Lamballe om de regio te verkennen.

Vakantiehuis in Pléneuf-Val-André

Populaire vakantiehuizen - Pléneuf-Val-André

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Pléneuf-Val-André

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Pléneuf-Val-André

Loading...

Kustlijn van Pléneuf-Val-André

De lange kustlijn van Pléneuf-Val-André is een Eldorado voor zonaanbidders. Pak je badpak en kijken ernaar uit om ontspannende uurtjes op het strand door te brengen met je partner of de hele familie. Zelfs voor sportieve toeristen is plezier gegarandeerd aan de kust. De goede wind van de regio trekt windsurfers naar de Atlantische Oceaan en je kunt hier ook kitesurfers bekijken. Met een vakantiehuis in Pléneuf-Val-André hoef je nooit ver te lopen naar het strand.

Strandwandelingen langs de kilometers lange kustlijn rondom uw appartement in Pléneuf-Val-André zijn erg leuk. Een mooi hoogtepunt is een strandwandeling naar de Pointe de Pléneuf, een klif die uitsteekt in de zee, die je zal verrassen met zijn ruige en rotsachtige charme. Het verbluffende panoramische uitzicht over de Atlantische Oceaan is een andere reden om de Pointe de Pléneuf te bezoeken. Vanaf deze badplaats heb je ook een prachtig uitzicht op het Îlot du Verdelet, een rotsachtig kusteiland aan de kust, waar ontelbare watervogels te vinden zijn.

Vakantiehuis in Pléneuf-Val-André

In een vakantiehuis in Pléneuf-Val-André in Bretagne breng je de beste tijd van het jaar door in een klein vakantieoord direct aan de Atlantische Oceaan. Als je jezelf wilt trakteren op de speciale luxe op vakantie, neem dan meteen een vakantiehuis in Bretagne aan zee. Word des morgens wakker met het geluid van de golven en geniet van een spectaculaire zonsondergang boven de zee aan de westkust van Frankrijk.