Vakantiehuis in Ille-et-Vilaine

Reis naar Frankrijk en bezoek de streek Ille-et-Vilaine. Het is een interessante streek in Bretagne. Hier vind je alles wat jouw hartje begeert: zowel lekker eten als heerlijke stranden, mooie natuur, gezellige steden en - net als in de hele regio - veel interessant erfgoed uit de Middeleeuwen. Bezoek vanaf je vakantiehuis in Bretagne de vele historische plaatsen en steden. De stad Essé met het indrukwekkende stenen monument mag je bijvoorbeeld niet missen. De legende gaat dat feeën in het begin der tijden deze stenen hier hebben neergezet. Voor wie van auto's houdt is de stad Lohéac een absolute must. Hier vind je een museum met een grote collectie van maar liefst 400 auto's.

vakantiehuis in Ille-et-Vilaine

Populaire vakantiehuizen - Ille-et-Vilaine

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Ille-et-Vilaine

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Ille-et-Vilaine

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Ille-et-Vilaine

Loading...

Beroemde badsteden

Ille-et-Vilaine heeft mooie steden met een rijk erfgoed en beroemde badsteden te bieden. Rennes, Vitres en Fougeres zijn steden die je niet mag missen. Cancale is vooral beroemd om zijn oesters. Cancale is gelegen in de baai van de Mont-Saint-Michel. Lekker slenteren op de kades van de haven van la Houle, ontspannen op het strand en natuurlijk van de heerlijke oesters genieten is wat je hier zoal kan doen tijdens je verblijf in Frankrijk.

Vakantiehuis in Ille-et-Vilaine

Geniet bij terugkomst in het vakantiehuis in Ille-et-Vilaine van een lange zomeravond op het terras. Ontsteek de barbecue voor een heerlijk diner. Bespreek met jouw gezelschap wat je de volgende dag gaat doen. Misschien wel een wandeling door het woud van Paimpont. De wandelingen hier zijn spannend en mysterieus, het is een bos vol met legendes. Merlijn de tovenaar, de fee Viviane en de ridders van de ronde tafel dwalen hier rond. Het dorp Paimpol met zijn abdijkerk mag je ook niet missen.