Vakantiehuis in Concarneau

Met een vakantiehuis in Concarneau en geniet je van een onvergetelijk verblijf aan de oevers van de oceaan. Dit juweel van de kust is even rijk aan historische erfgoed als aan stranden. Door een vakantiehuis in Bretagne te huren, heb je de mogelijkheid om duizend nieuwe dingen te ontdekken

Ferienhaus Concarneau - Bretagne

Populaire vakantiehuizen - Concarneau

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Concarneau

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Concarneau

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Concarneau

Loading...

Wat te doen vanaf het vakantiehuis in Concarneau

Bezoek monumenten niet ver van je vakantiehuis in Concarneau. Het historische deel van de stad is gebouwd op een versterkt eiland (waardoor het een gesloten stad is) en heeft veel interessante gebouwen. Je zult op een deel van de wallen kunnen lopen en je kunt stoppen met de overblijfselen van de Saint Guénolé-kerk, waarvan het alleen de gevel en het belfort nog overeind staat.

Bezoek buiten de stad ook het kasteel van Kériolet. Dit gotische gebouw, geklasseerd als historisch monument, is een magische plek. Voor een originele excursie bezoek je het vissersmuseum. Hier leer je meer over deverschillende vistechnieken maar ook de processen van de scheepsbouw. 

Wil je de stad bezoeken zonder je te vermoeien? Geniet van een rit aan boord van de Keltische trein. Je ontdekt de geheimen van Concarneau dankzij de uitleg van een ervaren gids.