Vakantiehuis in Plestin-les-Grèves

Ontdek de geschiedenis en de natuurlijke landschappen van Bretagne met een vakantiehuis in Plestin-les-Grèves. Plouigneau heeft een soort openluchtmuseum. Maak een uitstapje naar het typisch Bretonse dorp en leer meer over de geschiedenis van de regio vanaf jouw gezellige vakantiewoning in Bretagne.

Vakantiehuis in Plestin-les-Grèves

Populaire vakantiehuizen - Plestin-les-Grèves

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Plestin-les-Grèves

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Plestin-les-Grèves

Loading...

Strandvakantie met een vakantiehuis in Plestin-les-Grèves

Voor een paar dagen van nietsdoen, ga je naar de stranden twee stappen van je vakantiehuis in Plestin-les-Grèves . De keuze is reuze! Vaar langs de kust van Hogolo, Saint-Efflam of de kust van Curés. De stranden van La Roche d'Argent, Porz Mellec of Beg Douar zijn ook de moeite waard! Afhankelijk van de gekozen optie, kun je zonnebaden op fijn zand of naar het recreatiecentrum gaan. De meest dynamische zullen in staat zijn om hun favoriete sporten te beoefenen of om nieuwe wateractiviteiten uit te proberen, zoals strandzeilen, kitesurfen, vissen, zeilen, kanoën en peddelen!

Bezienswaardigheden in Plestin-les-Grèves

Er zijn belangrijkste toeristische attracties in Plestin-les-Grèves.

Het Rosanbo-kasteel in Lanvellec

Dit is een fort dat sinds 1930 een beschermd monument is. Het kasteel heeft ook een park en verschillende tuinen en terrassen die de charme van deze populaire attractie vormen.

Het thermale bad van Hogolo in Plestin-les-Grèves

Je bereikt deze bezienswaardigheid na een onvergetelijke wandeling. Dit historische Romeinse bad is zeker een bezoek waard.

Het regionale natuurreservaat van Plounérin

Het bestaat sinds 2016, met zijn heide en graslandlandschappen en vijvers. Ontspan in dit prachtige natuurlijke landschap en laat je betoveren door de gevarieerde flora en fauna. Het is essentieel om minstens twee wandelingen te plannen om deze plaats in vrede te ontdekken.