Vakantiehuis in Tréguier

Ferienwohnung Tréguier - Bretagne

Vakantiehuis in Tréguier

Het karaktervolle stadje Tréguier heeft een lange historische geschiedenis. Het amfitheater, het estuarium, de herenhuizen, smalle straatjes en binnentuinen zijn hier het levende bewijs van. Ontspannen, een rijk historisch en cultureel erfgoed ontdekken en genieten van de zee: het kan met een vakantiehuis in Tréguier.

Populaire vakantiehuizen - Tréguier

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Tréguier

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Tréguier

Loading...

Bezienswaardigheden in Tréguier

Charmante middeleeuwse stad aan de monding van de Jaudy nodigt je met zijn prachtige vakwerkhuizen en granieten stenen huizen langs geplaveide straten uit om te wandelen langs verschillende bezienswaardigheden vanaf je vakantiehuis in Tréguier.

  • De Saint Tugdual-kathedraal van Tréguier. De architectuur combineert romaanse en gotische stijl en is bijzonder boeiend

  • Het Ernest-Renan Museum in Tréguier. De laatste is opgedragen aan de auteur en is gevestigd in zijn geboorteplaats

  • De historische site van de megalieten van Tossen Keller in Tréguier. 58 blokken leisteen en graniet vormen een ellips

  • De tuinen van Kerdalo in Trédarzec. Ontdek een romantische en magische wereld tijdens een uniek uitje in zijn soort

  • De botanische tuin Kestellic in Plouguiel. Maak een mooie wandeling in de tuinen van het bloemenhuis, de vegetatie is rijk en divers.

  • Kasteel Keralio in Plouguiel

  • Historische site van Kerbors: Menar-Rumpet Covered Alley. Dit neolithische hunebed staat op de monumentenlijst

Vakantiehuis in Tréguier huren

Breng je gezinsvakantie door in de Bretagne in een vakantiehuis in Tréguier in het departement Côtes-d'Armor en doe waar je zin ​​in hebt. Ontdek het culturele en historische erfgoed van dit prachtige gebied of breng de dag door op een van de vele prachtige stranden in de buurt van je appartement. Of je nu met familie, vrienden of met z'n tweeën reist, bij NOVASOL vind je zeker een geschikte accommodatie. Ons aanbod varieert van gezellig vakantiehuizen in Bretagne, huizen aan zee tot moderne villa's met zwembad.