Vakantiehuis in Fouesnant

Maak kennis met Fouesnant en zijn natuurlijke landschappen en havens. Kies voor een vakantiehuis in Fouesnant als ideale plek om te wandelen in de natuur en te genieten van de zee.

Ferienhaus in Fouesnant

Populaire vakantiehuizen - Fouesnant

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Fouesnant

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Fouesnant

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Fouesnant

Loading...

Ontdek de omgeving

Een van de meest toeristische gebieden is de haven La Foret, de jachthaven. Het is een van de belangrijkste punten van de stad, waar je enkele watersporten kunt beoefenen zoals zeilen. Een andere van de meest toeristische plaatsen is Abri du Marin. Je kunt verschillende natuurlijke landschappen bekijken, zoals de Glénan-eilanden, een van de belangrijkste milieugebieden in het gebied. Vanaf hier is het slechts drie kilometer naar de nabijgelegen zee en het beroemde zandstrand van Cap Coz.  Andere mooie duinstranden rond de populaire badplaats Beg-Meil en ligt op 6 km afstand.

Het achterland van Fouesnant is ideaal om te wandelen. Tijdens wandelingen of langere wandelingen kun je genieten van de natuur. In totaal zijn er ongeveer 150 km wandelpaden. Het is ook mogelijk om een ​​gids te huren voor deze wandelingen. Ook met de fiets kun je prachtige tochten maken en de kust ontdekken.

Actieve vakantie aan het water

In Fouesnant worden bijna alle watersporten aangeboden, zoals zeilen.Er zijn grote watersportcentra waar je nieuwe sporten kunt uitproberen. Hiervoor worden verschillende cursussen aangeboden die verschillende eisen stellen.

Vakantiehuis in Fouesnant huren

Het maakt niet uit of je tijdens je vakantie in Bretagne op zoek bent naar rust en stilte of je actief bezig wilt zijn. In een van de vakantiehuizen van Fouesnant voel je je altijd thuis en op je gemak. Het vakantieverblijf in Fouesnant combineert moderne faciliteiten en een maritieme omgeving voor een heerlijke vakantie in een vakantiewoning in Bretagne.  Via de moderne keuken kom je in de omheinde tuin, waar je in alle privacy van de zon kunt genieten.