Vakantiehuis in Lorient - Havenstad met prachtige baaien

Ferienhaus Lorient - Bretagne

Vakantiehuis in Lorient - Havenstad met prachtige baaien

Lorient is een echte havenstad. Bezoek de wijk Kermorvan en vang een glimp op van de schepen van de viskwekers van Lorient. Dit gebied, ook wel bekend als de "vissershaven", heeft genoeg restaurants en bars waar je geniet van verse visproducten tijdens je verblijf in Bretagne. De havenafsluiting is het historische hart van Lorient, het is de oude grens van de Verenigde Oost-Indische Compagnie.

Ontdek de omgeving vanaf je vakantiehuis in Lorient

Vanuit de haven van Lorient kun je naar de verovering van het eiland Groix gaan, een kabel offshore, het verdient een daguitstapje. Bij je terugkeer kun je in de talrijke restaurants van het centrum proeven van de lokale gastronomie. Ga ook eens een dagje vissen op zee of een ga op ontdekking bij de baai. Op een steenworp afstand van Lorient ligt de mooie kunststad Pont-Scorff die ook bekend staat om zijn dierentuin.

Strand, rotsachtige baaien en helder blauw water

Niet ver van je vakantiehuis in Lorient, hebben de steden Larmor, Ploemeur en Guidel een prachtig strand. Deze stranden worden afgewisseld met prachtige rotsachtige baaien met transparant water en sommige zijn de thuisbasis van mooie havens. Het ligt het nautisch centrum van Kerguelen, waar je ook kunt genieten van zeilen en duiken.