Vakantiehuis in Saint-Malo

Saint-Malo is absolute must als je Bretagne wilt ontdekken. De bekende havenstad gesticht door de Corsairs en kijkt terug op een kleurrijk verleden. Een vakantiehuis in Saint-Malo zal je dan ook charmeren.  Bekend als een oude Corsairstad, ligt Saint-Malo langs de wallen rond de stad en grenst het aan de zee, waar je geniet van een absoluut unieke sfeer tijdens je verblijf in Bretagne.

Kust bij Saint-Malo in Bretagne

Populaire vakantiehuizen - Saint-Malo

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Saint-Malo

Loading...

Wat te doen in Saint-Malo buiten je vakantiehuis?

De stadsmuur, die de stad omgeeft en reikt tot aan de zee, is absoluut uniek. Dankzij de ligging aan zee, profiteert de stad en haar omgeving van prachtige stranden en ongelooflijke biodiversiteit. Onder de vele waardevolle uitkijkpunten, bevelen we vooral het natuurreservaat op Pointe de la Varde aan. Verschillende wandelpaden leiden van je vakantiehuis in Saint-Malo naar de kaap, die meer dan 30 meter boven de baai ligt. Het uitzicht vanaf daar is gewoon adembenemend! Bij eb, raden we een wandeling op het getijdeneiland Grand Bé aan. Het ligt op slechts 400 meter van de kust en biedt een prachtig uitzicht. Op Grand Bé ligt ook het graf van de Franse schrijver Chateaubriand.

Kust bezoeken vanaf je vakantiehuis in Saint-Malo

Bezienswaardigheden in Saint-Malo

Breng je vakantie door in een vakantiehuis Saint-Malo aan de Atlantische Oceaan en kijk uit naar vele interessante bezienswaardigheden in en rond Saint-Malo. 

  • Fort Nationaal op het getijdeneiland bij Saint-Malo (alleen toegankelijk bij eb)

  • De Saint-Vincent-kathedraal in Saint-Malo

  • De Solidor-toren, een versterkte donjon

  • De Grande Porte, de oudste stadspoort van Saint-Malo

  • Het kasteel van hertogin Anne