Vakantiehuis in Morlaix

Morlaix  staat bekend om zijn pittoreske middeleeuwse charme en zijn vakwerkhuizen. De stenen monumenten en steegjes contrasteren met de kleurrijke boten. De jachthaven bevindt zich in het hart van de stad, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Geniet met een vakantiehuis in Morlaix van een charmant Bretonse middeleeuws stadje.

Vakantiehuis in Morlaix - Bretagne

Populaire vakantiehuizen - Morlaix

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Morlaix

Loading...

Wat te doen in Morlaix?

Morlaix is ​​een historische badplaats aan de Bretonse kanaalkust, waarvan het monumentale monument een 19e-eeuws spoorwegviaduct is. Voor een vakantie die rijk is aan activiteiten en ontdekkingen, mag je deze bezienswaardigheden niet missen. Wat te doen tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Bretagne aan de baai van Morlaix? Een wandeling door het historische centrum van Morlaix voert je langs talrijke vakwerkhuizen met uitstekende bezienswaardigheden.

  • Kasteel TaureauVerankerd in het midden van de mooiste baaien van Bretagne, omgeven door turquoise en smaragdgroene wateren, het kasteel van de stier is prachtig gerestaureerd. Werk van Vauban, de architect van de Franse maritieme vestingwerken onder Lodewijk XIV. Bezoek dit unieke erfgoed per boot vanuit Carantec of Plougasnou. 

  • Het viaduct van Morlaix Dit dubbele verdiepingen tellende monument van 58 m hoog en 285 m lang kunnen bewonderen. De 1e verdieping is toegankelijk voor voetgangers.

  • Huis van hertogin Anne Het is een juweel van de geschiedenis en het erfgoed van Bretagne. Bezoek dit unieke huis in de wereld met deze twee trappen in Pondalez.

Vakantiehuis in Morlaix huren

De stad Morlaix, met zijn bevolking van ongeveer 15.000, heeft zijn middeleeuwse charme tot op de dag van vandaag behouden. Vind hier de meest aantrekkelijke vakantiehuizen in Morlaix. Vanaf de tuin geniet je van het uitzicht op het omliggende landschap. Met een vakantiewoning in Morlaix heb je extra veel ruimte en privacy om echt van je vakantie te genieten. Het huisje iigt in een landelijke omgeving en wordt omgeven door groen. De accommodaties bieden moderne gemakken met behoud van veel originele kenmerken, voor een echte authentieke vakantie in Frankrijk.