Vakantiehuis in Pontrieux

Pontrieux is een klein en rustig stadje. Breng je vakantie door in een vakantiehuis in Pontrieux, die direct aan de rivier de Trieux ligt. In de omgeving van Pontrieux zijn er veel excursiemogelijkheden, ook op de rivier. Ontdek bijvoorbeeld de Trieux vanuit de haven per kajak. Geniet van een rustige vakantie met een vakantiewoning in Bretagne in het schattige dorpje Pontrieux.

Vakantiehuis in Pontrieux

Populaire vakantiehuizen - Pontrieux

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Pontrieux

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Pontrieux

Loading...

Kastelentocht

Het kasteel van La Roche-Jagu in Ploëzal is een bezoek waard vanaf je vakantiehuis in Pontrieux. Het 15e-eeuwse fort neemt jong en oud mee naar een ander tijdperk. Bezoek deze culturele en historische plek en zijn park, dat beschouwd wordt als een van de mooiste tuinen van Frankrijk is van toepassing, evenals de wisselende tentoonstellingen die hier plaatsvinden. Het kasteel en het hele complex combineert geschiedenis, cultuur, natuur en kunst op een unieke manier - en alleen in een kaartsetting!

Een ander kasteel in de buurt van Pontrieux is ook mooi om te zien: het kasteel van Kermézen in Pommerit-Jaudy. Het kasteel is tegenwoordig een hotel, maar heeft in geen geval zijn charme verloren.

Vakantiehuis in Pontrieux huren

De droomlocatie aan de Atlantische Oceaan, die ideale omstandigheden voor een ontspannen strandvakantie en watersportactiviteiten, zijn overtuigende redenen om een ​​vakantiehuis in Pontrieux te huren. De totale oppervlakte van Pontrieux is iets meer dan een vierkante kilometer, er ongeveer 1500 mensen wonen. En toch is Pontrieux een klein paradijs. En als je een van onze vakantiewoningen in Pontrieux hebt gekozen, zullen onze vakantieverblijven uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring maken!