Vakantiehuis in Plouha

Breng je zomervakantie door in Bretagne in een luxe appartement of vakantiehuis in Plouha aan het Engelse Kanaal en ontdek deze charmante kustplaats. Een vakantiehuis in Bretagne in het dorpje Plouha biedt een geweldige kans om het Bretonse erfgoed te ontdekken terwijl je geniet van de natuurlijke rijkdom en stranden.

vakantiehuis in Plouha

Populaire vakantiehuizen - Plouha

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Plouha

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Plouha

Loading...

Bezienswaardigheden bij je vakantiehuis in Plouha

In Plouha kun je veel culturele en historische schatten verwachten. Vergroot uw horizon en bezoek de unieke bezienswaardigheden van de regio. 

  • De Notre Dame-kerk in Kerfot met zijn geklasseerde klokketoren

  • De gedenksteen voor het Shelburn-netwerk in Plouha, een historische plaats van aanbidding met een adembenemend uitzicht

  • De 15e-eeuwse kerk van Saint-Loup in Lanloup

  • De landelijke kapel van Kermaria op Iskuit in Plouha

Stranden in Plouha

Voor een dagje strand vanaf je vakantiewoning in Plouha raden wij de volgende stranden bij Plouha aan.  Bezoek het eiland Île de la Comtesse, dat bij eb te voet bereikbaar is. In het midden van een natuurlijk landschap, naast de ruïne van een onafgewerkt landhuis, wacht een fantastisch zandstrand op je. Geniet van een prachtig uitzicht tijdens een lange wandeling langs de kust in Bretagne, waar je nooit genoeg van zult krijgen met de stranden bij Plouha.

  1. Plage Bonaparte

  2. Plage Godelins

  3. Plage du Moulin