Vakantiehuis in Anghiari - klein dorpje in Toscane

Anghiari is een prachtig middeleeuws stadje, prachtig gelegen en sterk versterkt in vroeger tijden. Het ligt op een bergtop tussen de rivieren de Tiber en de Arno. Het is de mooiste stad van Toscane en heeft veel te bieden. Als je eenmaal wat tijd hebt doorgebracht onder de zon en uitgerust hebt in je villa in Toscane, moet je naar Anghiari verkennen. De stad staat vol met gerenommeerde renaissancepaleizen en pittoreske stenen huizen. Bovendien is het een bekende regio in Italië vanwege de antiekwinkels.

Ferienhaus Anghiari - Toskana

Populaire vakantiehuizen - Anghiari

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Anghiari

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Anghiari

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Anghiari

Loading...

Anghiari - een reis naar de Middeleeuwen

Anghiari ligt op een afstand van 30 km van Arezzo in de Toscaanse Valtiberina-vallei. Vanwege zijn strategische positie speelde het een belangrijke rol in de Middeleeuwen. De vlakke vallei onder het dorp was de verzameling van de beroemde slag om Anghiari in 1440. Dit was toen de troepen van Florence de strijd tegen het leger uit Milaan wonnen. Anghiari biedt inzicht in het tijdperk waar de oorlog werd gestreden en geeft je een goede kennis van de geschiedenis van Anghiari. Dit dorp wordt beschouwd als het mooiste dorp in Italië en heeft de oranje vlag gekregen van de Italiaanse Touring Club.

Traditionele huisjes in Anghiari

Anghiari is een karakteristiek dorp omringd door enorme muren uit de 13e eeuw die de oorspronkelijke sfeer van de middeleeuwse dorpen behouden. Terwijl je een wandeling maakt door de smalle straatjes vanaf je vakantiehuis in Anghiari, adem je de sfeer van glorie en geschiedenis in. De woningen bestaan uit steen, kijken uit op de straten en hebben kleine ramen en deuren. Alle ingangen van de voordeur en de balkons zijn bedekt met verse bloemen, waardoor dit dorp er nog mooier uitziet.