Vakantiehuis in Pisa

Als je wilt genieten van de geschiedenis, kunst, cultuur en gastronomie van een emblematische stad, ga dan op vakantie in Italië in de stad Pisa. De bekende Toscaanse stad heeft zijn deuren geopend. Met meer dan duizend jaar geschiedenis en de geboorteplaats van Galileo Galilei is Pisa een geweldige plaats om door de straten te wandelen tijdens je verblijf in Toscane! Bezoek de scheve toren van Pisa, de Camposanto, het Gambacorti-paleis, de Paza de los Caballeros, het Batisterio, de Dudomo en de haven van de stad vanuit je vakantiehuis in Pisa. Pisa is zowel de naam van de stad, dicht bij de uitmonding van de rivier Arno, als ook de naam van de provincie, in de regio Toscane. De stad zelf is overal bekend vanwege haar beroemde scheve toren. De toren trekt het hele jaar door heel veel bezoekers.

Bezoek de toren van Pisa vanaf je vakantiehuis in Pisa

Populaire vakantiehuizen - Pisa

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Bekend als een van de meest toeristische en emblematische steden van Italië, biedt de hoofdstad van Toscane je een grote verscheidenheid aan plaatsen om te bezoeken en te genieten. Vanuit je vakantiehuis in Pisa kun je beslissen wanneer je de oude architecturale gebouwen bezoekt, bustochten door de stad maakt of woon zelfs een lokale wijnproeverij bij. In de stad Pisa moet je natuurlijk de scheve toren zien, die opgenomen is op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Behalve de toren op Piazza dei Miracoli zijn ook de domkerk, de doopkerk en Camposanto, de ommuurde begraafplaats, een bezoek waard. Alle gebouwen getuigen van de bloeiperiode van Pisa, toen het één van de meest belangrijke en rijke handelssteden van het land was. Pisa beschikt over zoveel bezienswaardigheden die niet in één dag gedaan kunnen worden. Bij een verblijf in een vakantiehuis in Pisa of in de omgeving kun je je tijd zelf indelen.

Vakantiehuis in Pisa huren

NOVASOL heeft een grote selectie vakantiehuizen in Italië en natuurlijk in de provincie Pisa.  Ook in Pisa kies je uit veel mooie vakantiehuizen. Een appartement of vakantiehuis in Pisa aan de kust van de Tyrreense Zee, de zijrivier van de Middellandse Zee is bijzonder charmant. We hebben traditionele vakantiehuizen, vakantie appartementen met zonnige balkons en prachtige vakantiehuizen met buitenzwembad in ons aanbod. Laat je inspireren door de vele vakantiehuizen en vakantieappartementen in Toscane en boek vandaag nog je ideale vakantiewoning.