Vakantiehuis in Loro Ciuffenna

Loro Ciuffenna is een van de mooiste dorpjes van Italië. Er zijn culinaire specialiteiten, festivals en zomertemperaturen die in de zomer 30 graden Celsius kunnen bereiken. Je bent omgeven door romantische valleien en adembenemende uitzichten. De stad ligt aan de zuidelijke bergkam Pratomagno. Hierdoor kun je in de omgeving prima wandelen, paardrijden of fietsen tijdens je verblijf in Toscane.

Ferien in Loro Ciuffenna

Populaire vakantiehuizen - Loro Ciuffenna

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Loro Ciuffenna

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Loro Ciuffenna

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Loro Ciuffenna

Loading...

Bezienswaardigheden in Loro Ciuffenna

Zelfs voor een lange culturele vakantie, is het dorp in Toscane ideaal. Er zijn veel middeleeuwse monumenten te bewonderen. In het centrum vind je de oudste watermolen in Toscane. De Mulino ad acqua werd gebouwd in de 12e eeuw en ligt direct aan de rivier de Ciuffenna. In het stadhuis kun je het Museo Venturino Venturi bezoeken, waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis en levensstijl van de lokale bevolking. Zelfs een kleine kasteelruïne kan hier bezocht worden. Het Rocca Ricciarda bevindt zich in dezelfde wijk. 

  1. De kerk van Santa Maria Assunta

  2. De parochiekerk van San Pietro in Gropina

  3. Romeinse brug

  4. Watermolen uit 1100

Daguitstap naar Florence of Pisa

Loro Ciuffenna is een geweldige plek voor een rustige vakantie, maar ook een ideaal startpunt voor een bezoek aan prachtige Italiaanse steden. Je vindt op ongeveer 55 kilometer van Loro Ciufenna het beroemde Florence. Pisa ligt op een afstand van 130 kilometer en is zeker een daguitstap waard. Mocht je tijd over hebben tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Loro Ciuffenna, dan zijn Arezzo (40 kilometer) en Siena (60 kilometer) een leuk alternatief!

Vakantiehuis in Loro Ciuffenna huren

Wie heeft er niet van gedroomd ooit in een gezellig huis op het platteland te wonen? In Loro Ciuffenna heb je de kans om deze droom waar te maken. Je verblijft echter niet in een landhuis: de accommodaties hier zijn gebouwd in een middeleeuwse stijl, waardoor een verblijf in het Toscaanse dorp een buitengewone ervaring is.  Een korte wandeling door het centrum langs de prachtige kerk van Santa Maria Assunta brengt je naar de markt, waar je verse lokale producten kunt kopen. Deze kunnen comfortabel worden bereid in uw eigen keuken. je vakantiehuis in Loro Ciuffenna biedt voldoende ruimte om te dineren met familie en vrienden en om vakantieplanning in de woonkamer bij het vuur te bespreken.