Vakantiehuis in Montespertoli

Montespertoli ligt ten zuidwesten van Florence en is een klein maar aangenaam dorp, genesteld tussen heuvels, olijfbomen en wijngaarden. De stad is de perfecte uitvalsbasis als je de regio Toscane wilt verkennen. Montespertoli ligt tussen de valleien Val d'Elsa en Val di Pesa.

Montespertoli

Populaire vakantiehuizen - Montespertoli

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Montespertoli

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Montespertoli

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Montespertoli

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Iets ten noorden van Montespertoli ligt het gezellige stationstadje Montelupo. Vanaf hier kun je in een half uur naar het centrum van Florence reizen - gemakkelijk en zonder files. Als je reist naar het beroemde Pisa, kun je een auto gebruiken, terwijl plaatsen zoals San Gimignano en Siena gemakkelijk te bereiken zijn met de auto. Bezoek zeker een van de diverse wijnkelders of wijnkastelen in Chianti. Net ten westen van de weg van Florence naar Siena, is Montespertoli een van de belangrijkste Toscaanse wijn- en olijfproductielocaties. 

Bezoek ook verschillende bezienswaardigheden in de buurt van je vakantiewoning. De wandelpaden rond Montespertoli leiden naar de historische gebouwen en attracties van de regio. Een van de mooiste paden is de "Via di Catiglioni", wiens uitzichtspunten een weids uitzicht bieden op de renaissance-gebouwen en landgoederen in de Val di Pesa. In Castello di Sidney Sonnino liggen de graven van Conti en de familie Macchiavelli. Bekijk ook Chiesa di Sant’Andrea, een kerk op het plein Piazza Macchiavelli die gewijs is aan St. Andrea. Musea die het bekijken waard zijn, zijn ook te vinden in de omgeving van Montespertoli. Een van de belangrijkste en bekendste Italiaanse musea voor sacrale kunst is het "Museo di arte di Montespertoli" in de pastorie van de kerk van Mercato.

Vakantiehuis in Montespertoli

Vakantiehuis in Montespertoli huren

Het huren van een vakantiehuis in Montespertoli of een vakantie in Montespertoli belooft je een onvergetelijke vakantie in Italië. NOVASOL heeft een grote selectie van comfortabele en liefdevol ingerichte vakantiehuizen in Toscane op deze geweldige vakantiebestemming, die je het hele jaar door kunt huren.