Vakantiehuis in Tavarnelle Val di Pesa

Laat je verrassen door de sfeer van Toscane en breng je vakantie door in een vakantiehuis in Tavarnelle Val di Pesa . Bezoek de Pieve van San Leolino, de Pieve di Sant'Appiano, de Badia di Passignano en de Fattoria Montecchio tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Toscane.

Ferien in der Toskana

Populaire vakantiehuizen - Tavarnelle Val Di Pesa

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Tavarnelle Val Di Pesa

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Tavarnelle Val Di Pesa

Loading...

Wat te zien in Tavarnelle Val di Pesa?

Een vakantie in Tavarnelle Val di Pesa biedt de mogelijkheid om veel andere steden en delen van Toscane te ontdekken tijdens je vakantie in Italië. Dit dorp ligt in de heuvels van Chianti, op een paar kilometer van de stad Florence.

Bezoek een wijngaard

Reizen naar een Toscaans dorp als Tavarnelle Val di Pesa en het niet bezoeken van enkele van de vele wijngaarden die er zijn is een no go! laat een belangrijk deel van de essentie van Toscane achter zonder een bezoek te brengen. Als u een wijngaard bij je vakantiehuis in Tavarnelle Val di Pesa wil bezoeken, raden we Casa Emma en de Fattoria de Montecchino aan.

Ontdek de Italiaanse architectuur

Als er iets is dat de Italiaanse architectuur kenmerkt, zijn haar religieuze constructies, kunt u dit soort gebouwen in alle Italiaanse steden vinden. Juist in Tavarnelle is Val di Pesa de Badia de Passignano. Dit gebouw van XI is omgeven door groen zodat je een rondleiding door het gebied kunt plannen en de abdij kunt bezoeken.

Een andere gebouw dat van het belang was in Italië, is de kerk van Santa Lucía al Borghetto. Deze werd vroeger gebruikt als een Franciscaans klooster. Vanwege de kenmerken van zijn architectuur, wordt het beschouwd als het hoogtepunt van het gotische werk op het grondgebied van Chianti.

Bezoek de steden Florence, Noce en Montefioralle

Florence en Siena liggen op enkele kilometers rijden met de auto van deze stad, we raden u aan een excursie te maken om deze twee steden te bezoeken.

Een andere optie is om het stadje Noce te bezoeken, waar de renaissancistische landhuizen nog steeds goed bewaard zijn gebleven. Zonder twijfel een ideale stad als je graag verdwaalt in dorpen die omringd zijn door vegetatie en huizen met geschiedenis. 

De stad Montefioralle is een van die plaatsen die je doet denken aan een ander tijdperk: de Middeleeuwen. Bovendien is het een van de meest aan te bevelen plaatsen om wijn te drinken.

Wat te eten in Tavarnelle Val di Pesa?

Een van de ingrediënten die niet mag ontbreken op de tafel van de inwoners van de dorpen van Toscane is olijfolie. 

In Italië is het heel gebruikelijk om voor de maaltijd de bekende "antipasti" te nemen, hors d'oeuvres die hoofdzakelijk worden bereid met worsten uit het gebied zoals finocchiona.

We raden je aan om je vakantiewoning in Tavarnelle Val di Pesa niet te verlaten zonder de pappardelle te proberen. Net als fettuccine wordt het geserveerd vergezeld van haas of wild zwijnvlees, evenals paddestoelen, worst en ragu. Neem een ​​aantal van deze maaltijden samen met het beroemde Toscaanse brood.

Als dessert, een zeer gewaardeerde aanbeveling bij toeristen en lokale mensen, is de castagnaccio een kastanjecake echt heerlijk.