Vakantiehuis in Camaiore

De Apuaanse Alpen en de Tyrreense Zee vormen de achtergrond voor het prachtige landschap waarin Camaiore ligt, in de provincie Lucca. Het bewoonde centrum van Camaiore is verdeeld in vier zones: de heuvelachtige lucht van de Seimiglia, de belangrijkste stad van vallei, de vlakte van Capezzano en het Lido van Camaiore. In de harmonieuze combinatie van verleden en landschap die dit gebied kenmerkt, zul je de aangename zandstranden van de badplaats en de groene gebieden van het Parco delle Apuane ontdekken. Ontdek dit prachtige gebied van Toscane door nu een vakantiehuis in Camaiore NOVASOL te boeken!

Camaiore

Populaire vakantiehuizen - Camaiore

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Camaiore

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Camaiore

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Camaiore

Loading...

Wat te zien in Camaiore?

De Badia dei Santi Pietro e Paolo trekt elk jaar talloze pelgrims uit de Via Francigena, op zoek naar een spirituele ervaring. Het stadscentrum herbergt veel bezienswaardigheden, zoals het stadhuis, de collegiale kerk van Santa Maria Assunta, de parochiekerk van Santo Stefano, de kerk van de Onbevlekte Ontvangenis en van San Lazzaro, het Teatro dell'Olivo en de nabijgelegen Chiesa di San Vincenzo. Als je op excursie wilt gaan, raden we een dagje naar Casoli aan, een klein dorp in de Apuaanse Alpen dat ook bekend staat om zijn graffiti, dankzij de vele kunstwerken op de muren van de huizen van deze mooie stad.

Vakantiehuis in Camaiore

Vakantiehuis in Camaiore

Een verblijf in een NOVASOL vakantiehuis in Toscane betekent een huis kiezen dat goed verbonden is met de belangrijkste centra in de omgeving! Op deze manier kun je al je favoriete bestemmingen comfortabel bereiken! Bovendien zijn onze vakantiehuizen in Camaiore voorzien van alle comfort. Het interieur is praktisch en smaakvol ingericht, op het overdekte terras kun je genieten van heerlijke maaltijden. Ruime kamers en een lichte en moderne inrichting kenmerken de vakantiehuisjes in Camaiore, die ook zijn uitgerust met airconditioning voor de warme zomer. In de prachtige tuin bij het privé zwembad, geniet je van een uniek uitzicht op het water. Met bijna geen inkijk op het terrein, kun je rustig ontspannen.