Vakantiehuis in Poppi

Vakantiehuis in Poppi

Vakantiehuis in Poppi

Poppi is een klein bergdorpje op ongeveer 40 kilometer ten oosten van Florence in het hart van de prachtige Casentino-vallei in het noordoosten van Toscane. Ver weg van het massatoerisme geniet je ten volle de fantastische omgeving tijdens je vakantie in Toscane met een vakantiehuis in Poppi.

Populaire vakantiehuizen - Poppi

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Poppi

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Poppi

Loading...

Wat maakt een verblijf in Poppie zo geweldig?

  1. Weg van de massatoerisme

  2. Omgeven door prachtige natuur

  3. Rijke historische erfgoed

Trek die wandelschoenen maar aan!

Poppi is een van de mooiste dorpen in Italië . Weg van de hoofdwegen en weg van het massatoerisme kun je hier genieten van de ongerepte natuur. De Casentino-vallei wordt omringd door heuvels met eeuwenoude bossen. In het Toscaans-Emiliaanse deel van de Apennijnen ligt het Nationale Park van de bossen Monte Falterona en Campigna . Het natuurgebied biedt een verscheidenheid aan prachtige rotsen en dichte begroeiing.

Vakantiehuis in Poppi huren

Met een authentieke Toscaanse vakantiewoning in Poppi, in de buurt van Arezzo, verblijf je in een prachtige accommodatie, ingericht in een authentieke Toscaanse stijl. Het huisje wordt vaak omheind met een grote tuin. Hier geniet je van het Italiaanse landschap, onder andere door het fantastische uitzicht, het terras en een prachtig zwembad. Met een beetje geluk kunt je 's avonds het hert of het wilde zwijn van dichtbij zien.