Vakantiehuis in Sinalunga

Sinalunga is een van de kleinere, vergeleken met bijvoorbeeld Siena, minder bekende, maar niet minder charmante dorpjes in het oosten van Toscane. Sinalunga is niet zo populair als sommige andere steden in de regio Toscane. Hierdoor breng je een vakantie in alle rust door en vermijdt je hordes toeristen. Niet veel mensen zijn zich bewust van de immense schoonheid die deze stad biedt. Daarom is een vakantiehuis in  Sinalunga nog steeds vrij rustig en daarmee de perfecte vakantiebestemming om uit te rusten!

Boende i Sinalunga, Italien

Populaire vakantiehuizen - Sinalunga

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sinalunga

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Sinalunga

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sinalunga

Loading...

Wat te doen?

Sinalunga is een ideale plek om de schoonheid van het landschap te genieten, om van te smullen van de kleuren, het licht en de geuren van Toscane en het dagelijks leven met gemak te vergeten. Als je even weg wilt van uw appartement in Sinalunga, kun je Montepulciano (25 kilometer afstand), Arezzo, binnen enkele autominuten bereiken(35) of Siena (iets minder dan 40).

Bezienswaardigheden

  1. De kerk van Santa Lucia

  2. Franciscaanse klooster van Poggio Baldino , de thuisbasis van een Madonna del Rifugio. 

  3. Het kanaal Maestro della Chiana: kunstmatig terugwinningsproject van de Medici en Lorraine.

Honger? Verras je smaakpupillen

Aan de rand van Sinalunga bevindt zich het beroemde en exclusieve gastronomische restaurant met de naam 'Locanda dell'Amorosa'. Het werd geopend in 1300. Je verrast je smaakpapillen met diverse gerechten.

Sinalunga staat vooral bekend om zijn rundvlees. Het Chianina-rundvlees komt uit deze streek. De historische smaak van dit vlees is goed bewaard gebleven, mede door de vele boerderijen die het in stand hielden.

Vakantiehuis in Sinalunga huren

 Voor een ontspannende vakantie in Toscane verblijf je het best in Sinalunga. Huur een van de gezellige vakantiehuizen in Sinalunga en kun je het hele jaar door liefdevol huren. Hier vind je een passend vakantiehuis of appartement in Sinalunga die past bij je wensen! De locatie op relatief grote hoogte zorg voor wat koelere lucht, zelfs op warme zomerdagen.