Vakantiehuis in Poggibonsi

De stad Poggibonsi in de provincie Siena ligt drieëntwintig kilometer ten noordwesten van de ongelooflijk mooie stad Siena, niet ver van de regio Chianti. De weg tussen Florence en Siena had ooit een belangrijke strategisch en economisch functie in het dal van de rivieren Elsa en Staggia. Geniet hierdoor tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Poggibonsi van historische kastelen, de geschiedenis van de Tempeliers en de meubelboetieks.

Ferienhaus Poggibonsi

Populaire vakantiehuizen - Poggibonsi

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Poggibonsi

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Poggibonsi

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Poggibonsi

Loading...

Ontdek historische kastelen

In de vroege Middeleeuwen had de stad een van de meest machtige kastelen in de regio, die later werd verwoest door Florence. Tijdens je verblijf in een van onze vakantiewoningen in Toscane, kun je het kasteel van Rocca di Poggio Imperale boven de stad bezoeken. De bouw begon in 1478 door Lorenzo il Magnifico en tot op de dag van vandaag is die nog steeds niet voltooid. Een andere bijzondere daguitstap waarvan jong en oud kunnen genieten is de Fortezza Medicea di Poggio Imperiale, een populaire attractie in de omgeving.

In de voetsporen van de Tempeliers

Het Castello della Magione behoorde oorspronkelijk tot de Tempeliers en werd in 1979 de nieuw opgerichte Orde van de katholieke leken, de Orde van de arme ridders "Militia Templi" overgebracht, waar het nog steeds dienst doet als het hoofdkwartier. Het Castello della Magione biedt accommodatie aan pelgrims op weg naar de Franken tijdens hun pelgrimstocht naar Rome. De kapel "San Giovanni in Jeruzalem" is een bezoek waard, in het gedeeltelijk bewaard gebleven Romaanse kasteel. Een unieke kans voor jou ook. Sta iets eerder op in je vakantiehuis in Poggibonsi en bezoek de beurs in de eerbiedwaardige kapel.

Wandel en slenter door de straten

Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde Poggibonsi zich tot een belangrijk handelscentrum voor wijn, glazen en meubels, de laatste werd geproduceerd in Poggibonsi. Maak een excursie naar de weekmarkten vanuit je vakantiehuis in Poggibonsi of maak een wandeling door de vele kleine boetieks.