Vakantiehuis in Lucca

De provincie Lucca trekt veel liefhebbers van Italië aan. Lucca ligt aan de rivier de Serchio en is één van de meest charmante steden in Toscane. De stad is de hoofdstad van de provincie Lucca en werd gesticht door de Etrusken. Later werd het een Romeinse kolonie, wat vooral in het centrum bij de Piazza San Michele duidelijk te zien is. Hier is onder andere het oorspronkelijke Romeinse wegennet bewaard. De stad Lucca is iets heel bijzonders met zijn nog volledig intacte stadsmuren en is zeker een goede vakantiebestemming in Toscane, vooral met je eigen vakantiehuis in Lucca!

vakantiehuis in Lucca

Populaire vakantiehuizen - Lucca

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lucca

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Lucca

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lucca

Loading...

Wat te doen in Lucca?

De de stad Lucca heeft altijd veel toeristen aangetrokken. Bekend om zijn muren die een historisch centrum omsluiten, inspireert deze bestemming met zijn erfgoed vanaf je vakantiehuis in Lucca.

Wandeling op de stadsmuren

Lucca heeft zoveel bezienswaardigheden te bieden. Je verveelt je geen moment wanneer je verblijft in een vakantiehuis in Lucca. De stadsmuren zijn dé nummer één trekpleister van Lucca. Deze omringen het historische centrum. Maak een wandeling of fietstocht op deze muren. Je kunt langs of op de muur lopen in vier uur.

Kerken en belangrijke gebouwen bezoeken

In het centrum is vooral de indrukwekkende kerk, San Michele een bezoek waard. In een huis recht tegenover de kerk werd de beroemde opera- componist Puccini geboren in 1858. Hij heeft onder andere 'La Bohème' en 'Madame Butterfly' gecomponeerd. Daarnaast zijn er in Lucca vele mooie pleinen met historische gebouwen. In de zomer vinden er openluchtconcerten plaats. Geniet op een terrasje van de prachtige muziek.

Wijntocht

Maak vanuit je vakantiehuis in Lucca een wijntocht in de omgeving. Leer de wijnen kennen die deze omgeving te bieden heeft. Ben je met de auto naar Italië gereisd neem dan de lekkerste wijnen zelfs mee naar huis. Of drink ze op uw eigen terras bij het vakantiehuis in Lucca.

Geniet in een vakantiehuis in Lucca

Als je op zoek bent naar de locatie van je volgende Italiaanse avontuur, waarom niet naar het pittoreske stadje Lucca in Toscane gaan? Er is echt iets speciaals aan de stad Lucca aan de rivier de Serchio. De stad is omringd door een intacte stadsmuur waarvan je de hele omtrek in ongeveer 4 uur kunt reizen en is een leuke manier om jezelf onder te dompelen in de Italiaanse geschiedenis. De provincie Lucca is slechts een van de vele mooie gebieden waar je kunt overnachten in onze lokale vakantiehuizen. We hebben voor elk wat wils: villa's, landhuizen en appartementen. Met of zonder zwembad.